// E-commerce

Magento Commerce Webshop

Voor B2B ondernemers met groeiambitie

Magento is het beste e-commerce platform. Ben jij daar ook van overtuigd, maar wil je liever geen open source systeem? Kies dan voor Adobe Commerce (voorheen Magento Commerce). Deze betaalde cloud oplossing van het Magento platform is vooral heel interessant voor bedrijven met veel e-verkeer, uitgebreide productcatalogussen en complexe bedrijfsstructuren. Ideaal dus voor grote bedrijven die net een stapje verder willen gaan.

Magento Commerce meeting

Ideaal voor B2B

In Adobe Commerce zitten veel slimme B2B-modules die ontbreken in de open source versie van Magento. Zoals bestellijsten en hoofd- en sub-klantstructuren. Ook met de beveiliging zit het wel goed. Het systeem waarop een Adobe webshop draait, is namelijk PCI-DSS (PCI Data Security) gecertificeerd. Daarnaast worden de administratieve processen geregistreerd en de bestellingen gearchiveerd. En gaat er een keer iets mis met een pagina? Dan kun je heel gemakkelijk een back-up terugzetten. Met Adobe Commerce werk je dus veilig en efficiënt.

Maximale flexibiliteit

Op het eerste gezicht lijken Magento Open Source en Magento Commerce misschien op elkaar. Toch zijn er grote verschillen. Adobe Commerce bevat veel extra mogelijkheden, waardoor je nog meer flexibiliteit en controle hebt over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van je webshop. Bovendien zijn Adobe Commerce webshops uitstekend schaalbaar en daarmee heel geschikt voor bedrijven die voorop willen blijven lopen in hun markt.

Magento Commerce

Magento Commerce of Magento Open Source?

Adobe Commerce is het beste platform voor B2B webshops, maar misschien is het open source systeem Magento in jouw geval ook een prima keuze. Welk platform wij adviseren, hangt af van jouw wensen en eisen. Denk aan hoeveelheid producten, B2C of B2B, functionaliteiten en natuurlijk je ambities.

Om de keuze voor jou als webshopeigenaar of marketingmanager wat gemakkelijker te maken, laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn en denken we met je mee wat voor jou de beste oplossing is.

Magento demo aanvragen Adobe Commerce demo aanvragen

Wij zijn specialist in Magento Commerce

Adobe Commerce kent geen geheimen voor onze gecertificeerde developers. Een groot voordeel voor jou, want hierdoor zijn we in staat een oplossing te bedenken voor elke uitdaging.

Veel gestelde vragen

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Wanneer is Adobe Commerce een betere keuze dan open source Magento?

Dat hangt er maar net van af. Hoe uitgebreid is je productcatalogus? Welke functionaliteiten heb je nodig? En wat zijn je ambities voor je webshop? We gaan er graag over met je in gesprek. Of vraag een demo aan om te ontdekken wat voor jou de beste oplossing is.

Wil jij ook meer impact maken met jou webshop? jouw business ook laten groeien?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw business laten groeien, die uitdaging gaan we graag aan. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Wij brainstormen graag met je over de groeikansen voor jouw webshop. Bel, mail of maak direct een afspraak met Joost van Veen, onze Chief Nerd.

Plan een gratis adviesgesprek

Onze Awards en keurmerken

 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Maatwerk website
 • magento certification
 • oranje handelsmissiefonds
 • Full Service Internetbureau
 • FD Gazellen 2020
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn