// E-commerce

Adobe Commerce webshop

Adobe Commerce, groeien doen we samen!

Magento is nu Adobe Commerce. Als groot e-commerce bedrijf dat B2B werkt heb je natuurlijk een betrouwbare en veilige webshop of e-commerce platform nodig. Daarvoor hebben wij nu naast de Magento Open Source ook een andere mogelijkheid, Adobe/Magento Commerce!

Met Magento Commerce implementeren wij een webshop of e-commerce platform met uitgebreidere en veel nieuwe mogelijkheden. Met name voor bedrijven met veel e-verkeer, uitgebreide productcatalogussen en complexe bedrijfsstructuren is dit zeer interessant. Ideaal voor grote bedrijven die net een stapje verder willen gaan!

Adobe Commerce webshop

Flexibiliteit is key

Op het eerste gezicht lijken Magento Open Source en Magento Commerce misschien op elkaar, maar er zijn grote verschillen.

Magento Commerce bevat veel extra mogelijkheden, waardoor flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit eenvoudig te behalen zijn. Bovendien zijn de webshops zeer goed schaalbaar en daarmee heel geschikt voor bedrijven die voorop willen lopen in hun markt.

De voordelen van Adobe Commerce op een rijtje

Beter beveiligd Ideaal voor B2B Extra features

Ideaal voor B2B

In Magento Commerce zitten veel slimme B2B modules welke Magento Open Source niet bevat. Denk hierbij aan bestellijsten en hoofd/subklant structuren.

Commerce heeft een betere beveiliging dan Magento Open Source. Het systeem waarop de shop draait is namelijk PCI-DSS (PCI Data Security) gecertificeerd. Ook kun je gemakkelijk een back-up terugzetten als er een fout op een pagina is opgetreden. Daarnaast worden de administratieve processen geregistreerd en de bestellingen gearchiveerd. Veilig en efficiënt!

Adobe Commerce

Veel gestelde vragen

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Plan nu een demo in!

Wil jij impact creëren met jouw Adobe/Magento webshop? Wij adviseren, ontwerpen en bouwen graag met je mee!

Plan een meeting

Onze Awards en keurmerken

  • fd gazellen 2019
  • FD Gazellen 2020
  • FD Gazellen 2021
  • oranje handelsmissiefonds
  • Magento 2 solution_specialist_award
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020