DCP mobiel mockup
// Magento 2 webshop

Dutch Card Printing

Over het project

Een Magento 2 webshop voor de verkoop van unieke (plastic) cards.

Service

Magento 2 webshop

Klant

DCP (Dutch Card Printing)

Branche

Drukkerij

Magento 2 platform DCP

De webshop van DCP liep al jaren succesvol op Magento 1. Samen met Riff Online hebben we gekeken naar hoe we dat succes in de toekomst kunnen verlengen. Al gauw kwamen we uit op een overstap naar Magento 2.

De overgang van Magento 1 naar Magento 2 verliep erg soepel. Bovendien waren de resultaten van Magento 2 verbluffend! Vergeleken met het voorgaande jaar toen de webshop nog op Magento 1 liep zagen we onder andere een stijging van 17% in de paginaweergaven, 46% meer organische bezoekers en 60% toename in de opbrengst. Een flitsende start dus! En nu? Nu gaan we verder met optimaliseren van de webshop.

Over DCP

Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke (plastic) cards te produceren. De cards worden van verschillende materialen gemaakt, zoals ABS, PVC, PETG. Ook hebben zij een unieke milieuvriendelijke ECOpas® vervaardigd van composteerbaar materiaal zoals aardappelzetmeel of zelfs hout. Verschillende technieken kunnen worden toegepast zodat de pas een smartcard of chip functie krijgt, denk aan passen met magneetstrippen, NXP mifare of desfire chips (RFID) of Tiriskaarten. DCP bezorgt de cards met een postmailing bij jouw doelgroep of levert je een geschikte cardprinter waarmee je de cards zelf kunt produceren. Met verschillende partners hebben zij ICT oplossingen ontwikkeld waarmee mogelijkheden gecreëerd zijn voor giftcardsystemen, ledenadministraties,  carddesign software, RFID software en toegangscontrole. www.dcp.nl

 • DCP portfolio mockup
 • DCP mobiel mockup
 • DCP desktop mockup
 • DCP mockup laptop

Case

De website Dutch Card Printing is gebouwd op het Magento 2 content management systeem (CMS) met een Open ERP koppeling. Het goed op orde hebben van je back office processen zoals inkoop, voorraad en administratie zijn bepalend voor je online succes. Daarom is de Magento webshop van DCP aangesloten op hun ERP-systeem om het beste uit de twee systemen te halen. De website heeft binnen een maand een 25% meer bezoekers opgeleverd en en de conversieratio van de webshop is gestegen met meer dan 25%. We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd. Focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. De shop is snel mede dankzij de Hypernode omgeving van Byte.

Even sparren?

Interesse? Neem contact op! Je kan ons mailen, bellen +31 172 603 130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Plan een meeting

Onze keurmerken en awards

 • fd gazellen 2019
 • FD Gazellen 2020
 • FD Gazellen 2021
 • oranje handelsmissiefonds
 • Magento 2 solution_specialist_award
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020