Aviapartner employer branding website
// Aviapartner, WordPress website + maatwerk

Meer sollicitaties voor Aviapartner

Project

Ontwikkeling van employer branding website

Diensten

WordPress + maatwerk

Klant

Aviapartner

Branche

Luchtvaart

Over Aviapartner

Aviapartner is een toonaangevende speler in de luchtvaartdienstverlening. Het bedrijf levert diensten waarmee we allemaal weleens in aanraking zijn gekomen: van ticketing tot check-in en van bagageafhandeling tot boarding. Met zo’n groot en veelzijdig team is een sterke online aanwezigheid nodig om toptalent aan te trekken en te behouden. In samenwerking met Goeiezaak.com (branding, design, contentcreatie) heeft Accent Interactive een state-of-the-art employer branding en personeelswerving website ontwikkeld. Deze website geeft een helder en aantrekkelijk inzicht in het acuele banenoverzicht en rollen. Of je nu spierbal bent of het gezicht van Aviapartner, er is altijd een geschikte baan te vinden.

// de uitdaging

Een no-nonsense banenaanbod

De te ontwikkelen website kende een aantal concrete uitdagingen:

  • De gebruikersvering moest extreem eenvoudig zijn.
  • Bezoekers moesten met één klik kunnen solliciteren op elke pagina van de website.
  • De vacaturepagina’s moeten veel aantrekkelijke informatie bevatten, maar zonder dat er door de klant veel informatie moet worden ingevuld.
  • Om de gebruikerservaring van het solliciteren zo eenvoudig mogelijk te houden, moet er kunnen worden gefilterd, zonder concessies te doen aan snelheid en performance.
De uitdaging van een nieuwe Aviapartner website
// de oplossing

Een slimme CMS oplossing en maatwerk filtering

  • Door onze geavanceerde structurering kan Aviapartner contentelementen slim hergebruiken, zodat geen enkele content meer dan één keer hoeft te worden gevuld.
  • Voor gebruikers hebben we een gestroomlijnde navigatie gecreëerd, waardoor informatie makkelijk vindbaar is en de weg naar solliciteren duidelijk en snel.
  • Met de door ons ontwikkelde maatwerk filtering kunnen gebruikers vacatures filteren op basis van verschillende criteria, zonder dat dit ten koste gaat van de laadtijden van de website.
  • We ontwikkelde diverse maatwerk modules die bewaken dat alle ingevoerde sollicitatiedata geheel veilig en AVG compliant worden verwerkt.
De oplossing voor een nieuwe Aviapartner website

Resultaat: meer sollicitaties en een aantrekkelijke employer branding

Deze gecombineerde aanpak van slimme content structuur en maatwerk filtering biedt een optimale balans tussen rijke content en gebruiksgemak. Het resultaat is een website die niet alleen aantrekkelijk en informatief is, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk, zowel voor de bezoeker die wil solliciteren als voor de beheerder.

Bezoek de website

Ook een plaats krijgen op ons portfolio?

Onze solution specialist Joost vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen van je website een succes te maken. Mail joost@accentinteractive.nl of plan direct een online meeting.