Beoordeeld met een 9.6 9.6
Bruidshoek WooCommerce webshop

Bruidshoek WooCommerce webshop

WooCommerce webshop voor de Bruidshoek

Bruidshoek is gebouwd in het platform WooCommerce. Intelligente functionaliteiten zoals begeleidende tooltips en filter- en zoekmogelijkheden komen de gebruiksvriendelijkheid ten goede. Direct online een pasafspraak inplannen of bellen, maken de winkelervaring prettig

Bruidshoek

Bruidshoek is een webshop waar je trouwjurken en trouwpakken kunt uitzoeken om dan vervolgens een afspraak met de Bruidshoek maken om het dan te kunnen passen. Pas de mooiste collecties en laat je in de watten leggen met hun "award winning" aandacht en service! De Bruidshoek in Leiden is al 2 jaar op rij de beste bruidsmodezaak van Nederland. www.bruidshoek.nl

Bruidshoek
Preview

Statistieken Bruidshoek

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 65,29%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 63%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

De webshop Bruidshoek ontwikkeld in WooCoomerce. Een supersnelle omgeving waar klanten zeer snel bruidsmode kunnen vinden en online afspraken kunnen maken. Er is een login om de jurken in een verlanglijstje te plaatsen. Als je langskomt voor je afspraak hangen je favoriete jurken al klaar. Zij verkopen de mooiste merken jurken zoals Pronovias, Rembo Styling, Ladybird, Sincerity en ga zo maar door. Een bruidsjurk kopen kan een hele opgave zijn, daarom nodigen ze je graag uit bij hun boetiek om te passen, te meten en de details te bespreken.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Vitaminesperpost Magento Commerce

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op