Beoordeeld met een 9.6 9.6
Dutch Card Printing Magento 2

Dutch Card Printing Magento 2

Magento 2 platform DCP

De webshop van DCP liep al jaren succesvol op Magento 1. Samen met Riff Online hebben we gekeken naar hoe we dat succes in de toekomst kunnen verlengen. Al gauw kwamen we uit op een overstap naar Magento 2.

De livegang ging erg soepel. Sterker nog: we zijn verrast over de eerste resultaten! Als we vergelijken met dezelfde periode vorig jaar zien we onder andere een stijging van 17% in paginaweergaven, 46% meer organische bezoekers en 60% toename in opbrengst. Een goede start dus. En nu? Nu gaan we verder met optimaliseren van de webshop.

 

Over DCP

Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards te produceren. Zij drukken op verschillende materialen, zoals ABS, PVC, PETG, ECOpas® van aardappelzetmeel of zelfs hout. Passen met magneetstrip, NXP mifare of desfire chips (RFID), Tiriskaarten enz. DCP bezorgt je cards met een postmailing bij je doelgroep of levert je een geschikte cardprinter die exact aansluit bij je behoefte voor eigen productie. Met partners hebben zij ICT oplossingen voor cards ontwikkeld, waaronder: giftcardsystemen ledenadministratie carddesign software RFID software toegangscontrole oplossingen. www.dcp.nl


Bekijk ook onze andere blogs

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Bruidshoek

Lees meer

Sloggies

Lees meer