Beoordeeld met een 9.6 9.6
Dutch Card Printing Magento 2 webshop

Dutch Card Printing Magento 2 webshop

Magento 2 platform DCP

De webshop van DCP liep al jaren succesvol op Magento 1. Samen met Riff Online hebben we gekeken naar hoe we dat succes in de toekomst kunnen verlengen. Al gauw kwamen we uit op een overstap naar Magento 2.

De overgang van Magento 1 naar Magento 2 verliep erg soepel. Bovendien waren de resultaten van Magento 2 verbluffend! Vergeleken met het voorgaande jaar toen de webshop nog op Magento 1 liep zagen we onder andere een stijging van 17% in de paginaweergaven, 46% meer organische bezoekers en 60% toename in de opbrengst. Een flitsende start dus! En nu? Nu gaan we verder met optimaliseren van de webshop.

Over DCP

Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke (plastic) cards te produceren. De cards worden van verschillende materialen gemaakt, zoals ABS, PVC, PETG. Ook hebben zij een unieke milieuvriendelijke ECOpas® vervaardigd van composteerbaar materiaal zoals aardappelzetmeel of zelfs hout. Verschillende technieken kunnen worden toegepast zodat de pas een smartcard of chip functie krijgt, denk aan passen met magneetstrippen, NXP mifare of desfire chips (RFID) of Tiriskaarten. DCP bezorgt de cards met een postmailing bij jouw doelgroep of levert je een geschikte cardprinter waarmee je de cards zelf kunt produceren. Met verschillende partners hebben zij ICT oplossingen ontwikkeld waarmee mogelijkheden gecreëerd zijn voor giftcardsystemen, ledenadministraties,  carddesign software, RFID software en toegangscontrole. www.dcp.nl

Dutch Card Printing
Preview

Statistieken Dutch Card Printing

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Conversiepercentage van e-commerce verhoogd met 25%

Het conversiepercentage is het percentage van succesvolle conversie binnen het totaal aantal bezoekers van een website

Transacties verhoogd met 26%

Transacties is het totale aantal voltooide aankopen op de webshop.

Stats

Case

De website Dutch Card Printing is gebouwd op het Magento 2 content management systeem (CMS) met een Open ERP koppeling. Het goed op orde hebben van je back office processen zoals inkoop, voorraad en administratie zijn bepalend voor je online succes. Daarom is de Magento webshop van DCP aangesloten op hun ERP-systeem om het beste uit de twee systemen te halen. De website heeft binnen een maand een 25% meer bezoekers opgeleverd en en de conversieratio van de webshop is gestegen met meer dan 25%. We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd. Focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. De shop is snel mede dankzij de Hypernode omgeving van Byte.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Go-Keto - B2C WooCommerce webshop

Lees meer

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op