Dutch Card Printing Magento 2

Dutch Card Printing Magento 2

Magento 2 platform DCP

De webshop van DCP liep al jaren succesvol op Magento 1. Samen met Riff Online hebben we gekeken naar hoe we dat succes in de toekomst kunnen verlengen. Al gauw kwamen we uit op een overstap naar Magento 2.

De livegang ging erg soepel. Sterker nog: we zijn verrast over de eerste resultaten! Als we vergelijken met dezelfde periode vorig jaar zien we onder andere een stijging van 17% in paginaweergaven, 46% meer organische bezoekers en 60% toename in opbrengst. Een goede start dus. En nu? Nu gaan we verder met optimaliseren van de webshop.

 

Over DCP

Dutch Card Printing heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards te produceren. Zij drukken op verschillende materialen, zoals ABS, PVC, PETG, ECOpas® van aardappelzetmeel of zelfs hout. Passen met magneetstrip, NXP mifare of desfire chips (RFID), Tiriskaarten enz. DCP bezorgt je cards met een postmailing bij je doelgroep of levert je een geschikte cardprinter die exact aansluit bij je behoefte voor eigen productie. Met partners hebben zij ICT oplossingen voor cards ontwikkeld, waaronder: giftcardsystemen ledenadministratie carddesign software RFID software toegangscontrole oplossingen. www.dcp.nl

Dutch Card Printing
Preview

Statistieken Dutch Card Printing

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Conversiepercentage van e-commerce verhoogd met 25%

Het conversiepercentage is het percentage van succesvolle conversie binnen het totaal aantal bezoekers van een website

Transacties verhoogd met 26%

Transacties is het totale aantal voltooide aankopen op de webshop.

Stats

Case

De website Dutch Card Printing is gebouwd op het Magento 2 content management systeem (CMS) met een Open ERP koppeling. Het goed op orde hebben van je back office processen zoals inkoop, voorraad en administratie zijn bepalend voor je online succes. Daarom is de Magento webshop van DCP aangesloten op hun ERP-systeem om het beste uit de twee systemen te halen. De website heeft binnen een maand een 25% meer bezoekers opgeleverd en en de conversieratio van de webshop is gestegen met meer dan 25%. We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd. Focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. De shop is snel mede dankzij de Hypernode omgeving van Byte.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case