Lumeco website met product presentatie
// Website met product presentatie

Een klantvriendelijke website voor Lumeco

Project

Wij ontwikkelden een verhelderende
website met product presentatie
voor Lumeco.

Diensten

Website ontwikkeling en optimalisatie

Klant

Lumeco

Branche

Duurzame verlichtingsoplossingen

Over Lumeco

Lumeco is marktleider op het gebied van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen. Ze combineren technische expertise met een sterke focus op duurzaamheid en energiebesparing. Lumeco is bekend om hun vermogen om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te creëren die niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend zijn.

Onze bijdrage aan de digitale groei van Lumeco

Wij hebben voor Lumeco een nieuwe website ontwikkeld en geoptimaliseerd. Het doel was een digitaal platform te creëren dat de innovatieve en duurzame ambitie van het bedrijf weerspiegelt, en dat klanten helpt de voordelen van energie-efficiënte verlichting te begrijpen.

// De uitdaging

Het vertalen van technische expertise naar klantgerichte communicatie

Het was een uitdaging om de technische kennis en de innovatieve producten van Lumeco op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren aan een breed publiek. We moesten een balans vinden tussen het tonen van de technische details van hun producten en het benadrukken van de voordelen voor de klant.

Website ontwikkeling Accent Interactive - Lumeco
// De oplossing

Een klantgerichte website met innovatieve product presentatie

We hebben een website ontwikkeld die de technische expertise van Lumeco op een toegankelijke en klantgerichte manier presenteert. Daarbij hebben we het mogelijk gemaakt om uitgebreide productinformatie en technische specificaties opgenomen, maar leggen we ook de nadruk op de voordelen voor de klant, zoals energiebesparing, kostenvermindering en duurzaamheid.

Blijvend optimaliseren

Onze samenwerking stopt niet bij het opleveren van de website. We blijven nauw samenwerken met Lumeco om de website te optimaliseren en om nieuwe functies en updates te implementeren die de klantbeleving verder verbeteren.

Samenwerken voor een helderdere toekomst

Je de online aanwezigheid voor jouw bedrijf ook naar een hoger niveau tillen? We kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken aan de digitale groei van je organisatie. Neem contact met ons op of plan direct een online meeting.

Plan een meeting