Beoordeeld met een 9.6 9.6
Flyer ontwerp

Flyer ontwerp

Op zoek naar een mooi flyer ontwerp in Nieuwkoop?

Ben jij op zoek naar een mooie flyer?

Een flyer is nog altijd dé ideale manier om je doelgroep te bereiken. Door een folder of flyer door een deskundige te laten maken voorkom je dat je uiteindelijk een mooi maar tijdrovend en commercieel minder waardevol produkt in handen hebt. Professionele folder ontwerpers zijn ervaren en deskundig. Het is een vak apart. 

Waar kan je flyers voor gebruiken?

Flyers zijn een ideaal promotiemiddel en/of communicatiemiddel. Veel bedrijven maken gebruik van flyers om hun bekendheid te vergoten. Heb jij een nieuwe flyer nodig voor een evenement, bedrijfspresentatie of om je product of merk zichtbaar te laten worden? Wij van Accent Interactive adviseren je graag. 

Wat is een goede flyer?

Ten eerste moet de lezer geprikkeld blijven. Denk goed na over te teksten en opzet. Welke doelgroep wil je bereiken? Wij kunnen je hier in adviseren of onze redacteuren kunnen dit voor jou doen. Lange stukken tekst en moeilijk taalgebruik worden over het algemeen als niet-leesbaar beschouwd. Een flyer met teveel tekst is dan ook eigenlijk weggegooid geld. Maak gebruik van duidelijke en hoogwaardige foto's. Het is de investering absoluut waard. Onderscheid je van je concurrenten. 

Laat jouw flyer eruit springen

Wanneer je als ondernemer aan de weg timmert, zijn flyers vaak onmisbaar voor klantenwerving. Je hebt iets in handen om neer te leggen op voor jou interessante plekken en je kunt bestaande klanten een flyer meegeven. Daarbij zorgt het ontwerp- en schrijfproces ervoor dat je jouw boodschap en doelgroep helder(der) krijgt. Hoe voorkom je nu dat jouw flyer in de prullenbak belandt, omdat hij onprofessioneel oogt of niet uitnodigt tot actie? Hieronder een aantal handige tips: 

  • Zorg voor een duidelijke Call to action
  • Zorg voor herkenning van je bedrijf, merk of product
  • Zorg voor afwisseling in typografie
  • Schrijf voor je doelgroep en niet voor jezelf
  • Maak het persoonlijk
  • Vergeet niet om je adresgegevens en telefoonnummer te vermelden

Afspraak maken