hacked
// Cybersecurity

HELP! Ik ben gehackt

Het installeren van updates komt niet altijd even lekker uit. Het kost geld en tijd. Die je ook aan optimalisaties of marketing kan besteden, toch?

Mijn advies is om hier niet op te besparen of uit te stellen. Het updaten van software helpt organisaties om veilig te blijven. Op het moment dat kwetsbaarheden niet worden opgelost, hebben cybercriminelen de mogelijkheid om gegevens te stelen en/of schade aan te richten. En nee, ik ben gelukkig niet zelf gehackt.

Het updaten van applicaties is enorm belangrijk, omdat het de beveiliging enorm verhoogt. Kwetsbaarheden in software kunnen een ingang vormen voor cybercriminelen. Dit kan een grote impact hebben op eindgebruikers en organisaties, omdat door deze kwetsbaarheden cyberaanvallen kunnen plaatsvinden. Als organisatie is het daarom raadzaam om zo snel mogelijk beveiligingsupdates te installeren. Het aantal datalekken is door cyberaanvallen haast verdubbeld.

Het aantal bedrijven dat slachtoffer werd van hacking, malware of phishing en daarna melding deed van een datalek is tussen 2020 en 2021 gestegen met 88 procent. En dan te bedenken dat veel bedrijven hiervan geen melding doen.

Doe jij het veilig?

Wij zeker en helpen jou er graag bij. Bel ons of stuur ons een mail.

Plan een meeting