Beoordeeld met een 9.6 9.6
Hoe beheer ik webshopactiviviteiten?

Hoe beheer ik webshopactiviviteiten?

Het Dashboard is standaard de eerste pagina die u te zien krijgt nadat u heeft ingelogd. U kunt ook op deze pagina komen door op het Dashboard [1] tabblad te klikken, linksboven op de pagina. U krijgt de volgende pagina te zien:

Deze pagina laat u de basis informatie en statistieken zien die u nodig heeft voor het managen van uw webshop. De opties op de pagina kunnen als volgt omschreven worden:

Bestellingen [2]: Het tabblad Bestellingen in het midden van de pagina, zoals u hierboven kunt zien, laat een grafiek zien met daarin een indicatie van de kwantiteit van bestelling via uw webshop binnen het afgelopen jaar (JTD, Jaar tot datum). Daaronder ziet u de inkomsten, belasting en aantal verzendingen van uw bestellingen en het totaal aantal bestellingen.
Aantallen [3]: Het tabblad Aantallen in het midden van de pagina laat een grafiek zien met een indicatie van de inkomsten van uw webshop JTD. Daaronder ziet u de inkomsten, het aantal, de belasting en het aantal verzendingen van uw bestellingen.
Linker informatie paneel [4]: Het paneel aan de linkerkant van de pagina laat u het totale aantal bestellingen zien die afgehandeld zijn in u Magento webshop, het gemiddelde bedrag van elke bestelling, informatie over de laatste vijf bestellingen en de top vijf van meest gezochte producten.
Onderste informatie tabbladen [5]: De onderkant van het Dashboard biedt als volgt extra informatie over uw webshop:
o Meest verkocht [5a]: laat een lijst zien met de best verkochte producten van uw webshop, hun prijs en het aantal dat er van besteld is.
o Meest bekeken producten [5b]
: Laat een lijst zien met de meest recent bekeken producten en de aantal keren dat de producten bekeken zijn.
o Nieuwe klanten [5c]: Laat een lijst zien met de laatst geregistreerde klanten
o Klanten [5d]: Laat een lijst zien met uw top klanten, hiermee worden de klanten bedoeld die de meeste producten in uw webshop hebben besteld gedurende het afgelopen jaar.