Beoordeeld met een 9.6 9.6
Hoe zet ik mijn catalogus op in Magento?

Hoe zet ik mijn catalogus op in Magento?

Nog steeds op Magento 1? Stap nu over!

Wij migreren je Magento 1 shop naar Magento 2. Producten, klanten en orders gaan automatisch mee. Je shop krijgt een fris, nieuw uiterlijk - mobielvriendelijke en gericht op conversie.

Bel mij terug over de mogelijkheden

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u een catalogus voor uw Magento webshop kunt creëren, hoe u producten toe moet voegen en hoe u attributen kunt bepalen.

Overzicht

De beste werkstroom om uw producten te creëren is als volgt:

Stap 1: Categorieën creëren. Bij de eerste stap heeft u categorieën gecreëerd die uw producten omvatten. Elk product kan aan één of meerdere categorieën worden toegevoegd.

Een Magento winkel met voorbeelddata biedt drie van deze categorieën: Meubels, Elektra en Kleding. Categorieën kunnen subcategorieën hebben. Een klant klikt op een categorie om een dropdown menu van de subcategorieën te krijgen zoals Mobiele telefoons, Camera’s en Computers zoals hieronder te zien is:

Stap 2: Attributen creëren. Vervolgens kunt u attributen creëren die de eigenschappen van een product representeren. Het gebruik van attributen is een krachtig Magento-concept om het vinden en vergelijken van producten makkelijker te maken.

Stap 3: Attributensets creëren. Attributensets zijn logische groepen van attributen die het proces van attributen toeschrijven aan een product vereenvoudigen. Ze zullen niet op de webshop zichtbaar zijn.

o Attributengroep creëren. Deel van het proces van attributensets creëren, is het maken van attributengroepen. Deze groepen bepalen hoe attributen verschijnen in het Admin panel als u een nieuw product creëert.

Stap 4: Nieuwe producten creëren. Deze stap laat zien hoe u productinformatie kunt invullen om conversie te vergoten en hoe u een categorie kunt samenstellen om klanten te helpen bij het zoeken naar producten waar ze in geïnteresseerd zijn. Attributensets en attributen worden aan producten toegeschreven om de producten te omschrijven, meerder opties weer te geven en de klanten te helpen bij hun zoektocht door de productenlijst.