header_contact4
// Handleiding Magento 1

Hoe zet ik mijn catalogus op in Magento 1?

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u een catalogus voor uw Magento webshop kunt creëren, hoe u producten toe moet voegen en hoe u attributen kunt bepalen.

Overzicht

De beste werkstroom om uw producten te creëren is als volgt:

Stap 1: Categorieën creëren. Bij de eerste stap heeft u categorieën gecreëerd die uw producten omvatten. Elk product kan aan één of meerdere categorieën worden toegevoegd.

Een Magento winkel met voorbeelddata biedt drie van deze categorieën: Meubels, Elektra en Kleding. Categorieën kunnen subcategorieën hebben. Een klant klikt op een categorie om een dropdown menu van de subcategorieën te krijgen zoals Mobiele telefoons, Camera’s en Computers zoals hieronder te zien is:

Screenshot subcategorieën Magento 1

Stap 2: Attributen creëren. Vervolgens kunt u attributen creëren die de eigenschappen van een product representeren. Het gebruik van attributen is een krachtig Magento-concept om het vinden en vergelijken van producten makkelijker te maken.

Stap 3: Attributensets creëren. Attributensets zijn logische groepen van attributen die het proces van attributen toeschrijven aan een product vereenvoudigen. Ze zullen niet op de webshop zichtbaar zijn.

  • Attributengroep creëren. Deel van het proces van attributensets creëren, is het maken van attributengroepen. Deze groepen bepalen hoe attributen verschijnen in het Admin panel als u een nieuw product creëert.

Stap 4: Nieuwe producten creëren. Deze stap laat zien hoe u productinformatie kunt invullen om conversie te vergoten en hoe u een categorie kunt samenstellen om klanten te helpen bij het zoeken naar producten waar ze in geïnteresseerd zijn. Attributensets en attributen worden aan producten toegeschreven om de producten te omschrijven, meerder opties weer te geven en de klanten te helpen bij hun zoektocht door de productenlijst.

Ontdekken hoe jij digitaal kunt groeien?

Onze Solution Specialist Joost staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden. Vertel ons jouw uitdaging.Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs. Bel naar +31 172 603 130 of mail naar info@accentinteractive.nl

Plan een meeting

Onze Awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020