Beoordeeld met een 9.6 9.6
Klantportal verzekeringen KlantOnline

Klantportal verzekeringen KlantOnline

KlantOnline - klantportal verzekeringen

Als verzekeringsadviseur wil je je klanten maximaal ontzorgen. Want verzekeren is al ingewikkeld genoeg.
Daarom hebben we een klantportal ontwikkeld, genaamd KlantOnline. Hier vinden zakelijke klanten een helder overzicht van al hun polissen, claims, facturen en documenten. Bovendien kunnen zij hier complexe verzekeringen aanvragen en rechtsgeldig ondertekenen. Wel zo handig!

Preview

Het klantportal KlantOnline maakt onboarding van klanten veel eenvoudiger, vergroot de data-integriteit en verlicht de werklast van binnendienst en adviseurs. Zo kunnen zij zich optimaal concentreren op de essentie van hun werk: helder advies en probleemloze afhandeling. Een veilig gevoel!
De persoonlijke risicomatrix in KlantOnline geeft bovendien een helder overzicht van mogelijke risico's en welke actie hierop moet worden genomen. 

Accent platform

Klanten portaal KlantOnline is ontwikkeld op het Accent Platform, een solide basis voor al onze maatwerk webapplicaties. KlantOnline draait bij Vanbreda Risk & Benefits, een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. De portal wordt gevoed door de interface van het CRM. 

Wil jouw organisatie haar klanten ook optimaal ontzorgen? Boek nu een online meeting met een van onze solution specialists. Wij laten graag zien hoe jouw organisatie de volgende stap kan maken. Liever bellen? Bel dan 0172 603 130

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Vitaminesperpost Magento Commerce

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op