NNVO desktop mockup
// Maatwerk

Maatwerk e-learning applicatie NNVO

Over het project

Een maatwerk online leeromgeving
voor het NNVO, waarbij ze
verkeersleiders kunnen opleiden.

Service

Maatwerk e-learning applicatie

Klant

NNVO

Branche

Nationale Nautische
Verkeersdienst Opleiding

Innovatieve online maatwerk e-learning webapplicatie voor NNVO (Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding)

In samenwerking met TinQwise ontwikkelden wij een maatwerk online leeromgeving voor het NNVO (Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding). Het NNVO leidt de verkeersleiders op, die dagelijks oceaanschepen van honderden meters lang veilig door de Nederlandse haven heen begeleiden. Het vak van VTS operator is kritiek voor de veiligheid van de scheepvaart.

De uitdaging: minder tijd- en plaatsgebonden leren

Cursisten moeten handelingsvaardig worden met de apparatuur, en de communicatie met de scheepvaart is gebonden aan strikte protocollen. De opleiding vereist daarom de nodige hands-on uren aan een speciale radar simulator en marifoon. Deze uren zijn duur, en gelimiteerd door beschikbaarheid van simulatoren en docenten. NNVO zocht daarom een manier om de basisvaardigheden minder afhankelijk te maken van de drukbezette simulator, en tegelijkertijd de oefenmomenten voor cusrsisten te vergroten. En dat is gelukt.

  • NNVO desktop mockup
  • NNVO voorbeeld

De oplossing: een rijke e-learning beleving

In samenwerking met TinQwise, specialist in vernieuwende leeroplossingen voor professionals, ontwikkelde Accent Interactive een eigen online leeromgeving voor het NNVO.

De solide basis van deze e-learning software wordt gevormd door het Accent Platform. Het Accent Platform vormt het fundament van onze maatwerk applicaties en is constant in ontwikkeling.

De online e-learning omgeving voor NNVO bevat een keur aan innovatieve interfaces, die het werken met de VTS radar apparatuur simuleren. Met de komst van de nieuwe e-learning applicatie kan de cursist vanaf zijn eigen werkplek zijn basisvaardigheden ontwikkelen en oefenen – zonder dat daar een instructeur of een dure simulator aan te pas komt.

Hierdoor is oefenen van de basisvaardigheden tijd- en plaatsonafhankelijk geworden. Bovendien kunnen de cursisten de oefeningen zo vaak herhalen als gewenst.

Interesse? Neem contact op!

Je kan ons mailen, bellen +31 172 603 130 en chatten. Het team staat je graag te woord

Plan een meeting

Onze keurmerken en Awards

  • fd gazellen 2019
  • FD Gazellen 2020
  • FD Gazellen 2021
  • oranje handelsmissiefonds
  • Magento 2 solution_specialist_award
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020