Beoordeeld met een 9.6 9.6
Magento 2

Magento, het e-commerce platform!

Magento webshop specialist nodig?

Accent Interactive, Magento webshop specialist tilt jouw webshop naar een hoger niveau. Een Magento 2 webshop is een krachtig open source e-commercepakket dat gebruikt wordt door zowel kleinere webwinkeliers als grote A-merken.
Je krijgt een complete en Google-vriendelijke webshop met goede ondersteuning. Organisaties online succesvol maken is onze passie.

Wij leveren webshopoplossingen op maat voor B2C en B2B. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie! Een succesvolle webshop begint bij het hebben van een zorgvuldig opgebouwde en goed vindbare site met daarbij een professionele online-marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen gaan bezoekers daadwerkelijk tot een aankoop over. Accent Interactive is dé webshop specialist en verzorgt het complete traject voor je.

 In Magento 2 is veel aandacht besteed aan snelheid. We weten allemaal dat een snellere webshop meer omzet oplevert. Het is ook makkelijker om veiligheidsupdates te installeren, omdat deze niet meer worden uitgegeven in patches, maar als systeemupdates. Het beheer van je shop is hiermee een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Wat betekent een upgrade naar Magento 2 voor jouw webshop en je klanten? Dat is simpel:

Waarom een Magento 2 webshop?

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerceplatformen beschikbaar voor webshopeigenaren. De voordelen van Magento zijn gigantisch. Niet alleen is alles sneller en veiliger, het is ook nog eens voorzien van een verbeterde opzet. Op basis hiervan is de keuze om over te stappen natuurlijk snel gemaakt.

In Magento is veel aandacht besteed aan snelheid. We weten allemaal dat een snellere webshop meer omzet oplevert. Het is ook makkelijker om veiligheidsupdates te installeren, omdat deze niet meer worden uitgegeven in patches, maar als systeemupdates. Het beheer van je shop is hiermee een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Wat betekent een upgrade naar Magento 2 voor jouw webshop en je klanten? Dat is simpel:

  • sneller
  • verbeterde prestaties
  • veiliger
  • flexibeler
  • gebruiksvriendelijke backoffice

Online strategie

Heb je een mooie webshop, maar vallen de bezoekersaantallen tegen? Of word je shop wel bezocht, maar wordt er geen omzet gegenereerd? Hoe richt je een duurzame e-commerce strategie in?

Online strategie vormt de basis voor een succesvolle webshop. In een e-commerce strategie is het aandeel van online marketing enorm. Hoe zorg je ervoor dat je een duurzame webshop strategie opstelt? Wij helpen je!

Conversie, conversie, conversie

Voor de winstgevendheid van een webshop is het belangrijk dat bezoekers worden omgezet in klanten. Binnen conversie optimalisatie brengen we de kansen en obstakels in kaart om meer opbrengst uit iedere bestaande bezoeker te halen. Verhoog je het conversieratio van je webshop door conversie optimalisatie?

Heb jij al een webshop op Magento, maar ben je niet tevreden met je huidige bureau?

Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige webbouwer. Afspraken worden niet nagekomen, ze reageren traag of er is altijd wel een ander probleem. Maar van webbouwer overstappen is veel gedoe, toch? 

Bij Digital Agency Accent Interactive BV zijn we gespecialiseerd in webshopovername beheer en optimalisatie van jouw webshop. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen webshops met succes overgenomen. Liever niet meteen voor webshopovername gaan? Geen probleem, bij Accent Interactive BV is het mogelijk om eerst een webshop audit te laten doen.

Even bellen?

Heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Ons team staat je graag te woord: 0172-603130. Liever mailen? Ook geen probleem. Mail ons.