Magento 2

Magento 2 webshop specialist nodig?

We love Magento webshops!

Accent Interactive, Magento 2 webshop specialist tilt jouw webshop naar een hoger niveau.  Magento 2 webshop is een krachtig open source e-commerce pakket dat gebruikt wordt door zowel kleinere webwinkeliers als grote A-merken. Magento 2 is de opvolger van Magento 1. Je krijgt een complete en Google vriendelijke webshop met goede ondersteuning.

Organisaties online succesvol maken, dat is onze passie. Wij leveren webshop oplossingen op maat voor B2C en B2B. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Een succesvolle Magento 2 webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Accent Interactive  is webshop specialist en verzorgt het complete traject voor je.

 

Waarom Magento 2 webshop?

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen beschikbaar voor webshopeigenaren. De voordelen van Magento 2 zijn gigantisch. Niet alleen is alles sneller en veiliger, het is ook nog eens voorzien van een verbeterde opzet. Op basis hiervan is de keuze om over te stappen natuurlijk snel gemaakt.

In Magento 2 is veel aandacht besteed aan snelheid. We weten allemaal dat een snellere webshop meer omzet oplevert. Het is ook makkelijker om veiligheidsupdates te installeren, omdat deze niet meer worden uitgegeven in patches, maar als systeemupdates. Het beheer van je shop is een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. 

Wat betekent een upgrade naar Magento 2 voor jouw webshop en je klanten? Dat is simpel:

  • sneller
  • verbeterde prestaties
  • veiliger
  • flexibeler
  • toekomstgericht
  • mobile first
  • optimale mobile support,
  • gebruiksvriendelijke backoffice

Wil jij upgraden naar Magento 2?

Als Magento-specialist helpen we je graag om de upgrade van Magento 1 naar Magento 2 te maken. Een upgrade naar Magento 2 is onvermijdelijk. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan sterke Magento 2 webshops die echt werken, die omzet genereren. Wij ontwikkelen Magento 2 en Magento B2B Webshops. Bekijk hier onze plan van aanpak.

We verzorgen zowel de bouw van nieuwe webshops als het onderhoud en technisch beheer van bestaande webshops.

Support en Beheer webshops

We bouwen niet alleen shops, we onderhouden en beheren ze ook. Webshops vragen om continue ontwikkeling. Er is altijd iets te winnen.

 

Even bellen?

Heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Ons team staat je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703)

 

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.