Magento 2

We love Magento!

Accent Interacive BV  tilt jouw webshop naar een hoger niveau met Magento 2! Magento 2 is een krachtig open source e-commerce pakket dat gebruikt wordt door zowel kleine webwinkeliers als grote A-merken. Magento 2 is de opvolger van Magento 1. Je krijgt een complete en Google vriendelijke webshop met goede ondersteuning.

Organisaties online succesvol maken, dat is onze passie. Wij leveren webshop oplossingen op maat voor B2C en B2B. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

 

Waarom Magento 2?

De voordelen van Magento 2 zijn gigantisch. Niet alleen is alles sneller en veiliger, het is ook nog eens voorzien van een verbeterde opzet. Op basis hiervan is de keuze om over te stappen natuurlijk snel gemaakt.

In Magento 2 is veel aandacht besteed aan snelheid. We weten allemaal dat een snellere webshop meer omzet oplevert. Het is ook makkelijker om veiligheidsupdates te installeren, omdat deze niet meer worden uitgegeven in patches, maar als systeemupdates. Het beheer van je shop is een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. 

Wat betekent een upgrade naar Magento 2 voor jouw webshop en je klanten? Dat is simpel:

  • sneller
  • verbeterde prestaties
  • veiliger
  • flexibeler
  • toekomstgericht
  • mobile first
  • optimale mobile support,
  • gebruiksvriendelijke backoffice

Wil jij upgraden naar Magento 2?

Als Magento-specialist helpen we je graag om de upgrade van Magento 1 naar Magento 2 te maken. Een upgrade naar Magento 2 is onvermijdelijk.

Wees op tijd

Magento stopt vanaf november 2018 met support voor Magento 1 en zal vanaf dat moment geen (veiligheids) updates meer uitbrengen. Gebruik 2017 dus om de upgrade te maken naar Magento 2. November 2018 lijkt nog ver weg, maar in de wereld van e-commerce is die tijd zo voorbij.

Heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Ons team staat je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703)

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jou nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.