Beoordeeld met een 9.6 9.6
Magento 2 specialist

Magento 2 specialist

Op zoek naar een Magento 2 specialist?

Magento 2 specialist gezocht? Wij ontwikkelen slimme en succesvolle webshops, voornamelijk in Magento 2. Met ons team van Magento-programmeurs kiest u een langetermijnpartner. Wij maken webshops succesvol! Wij ontwikkelen maatwerk webshops in Magento 2 waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en focus op conversie.  Magento 2 is hét toonaangevende e-commerce platform dat met jouw ambitie meegroeit. Als magento specialist kennen wij dit platform door en door.

Wij zijn Magento specialisten (actief in de regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Leiden, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam) en door onze ervaring zijn wij in staat in een korte tijd een maatwerk webshop te bouwen.

Overname Magento webshop

Heb jij een Magento 1 of een Magento 2 webshop maar ben je ontevreden met je huidige bureau of ZZP'er? Wij zijn gespecialiseerd in overname, beheer en optimalisatie van bestaande Magento webshops. Stap-voor-stap helpen we jou na overname richting jouw (online) ambitie.

Wat kost een Magento 2 webshop?

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Helaas is het een vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Vergelijk het met de vraag: “Wat kost een huis? De kosten van een Magento 2 webshop beginnen vanaf €20.000 en kunnen oplopen tot ....?  De meeste partijen die voor Magento kiezen, willen namelijk meer dan de standaard webshop functionaliteiten die het systeem standaard te bieden heeft. Het realiseren van een webshop kost honderden tot soms duizenden uren. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento? Dan kun je gebruik maken van bestaande extensies. Zijn de juiste extensies niet beschikbaar, dan moeten deze op maat ontwikkeld worden. Op maat ontwikkelen is natuurlijk duurder.


Magento webshop onderhoud

Een onderhoud van een webshop is zeer belangrijk. Hiermee voorkom je dat je webshop kwetsbaar is voor hackers en daarnaast zorg je er voor dat je up-to-date bent met de laatste technieken. Wanneer wij een Magento webshop updaten doen wij dit eerst op een afgeschermde test-omgeving waarna wij na uitvoerig testen de nieuwe versie op de live-omgeving plaatsen. Wij kijken hierbij uiteraard naar de doelgroep van de webshop om het beste moment in te plannen.


Magento 2 specialist


Op zoek naar een team met Magento 2 specialisten?

Niet alleen is er vraag naar een compleet nieuwe Magento 2 shop, er is ook veel interesse in de migratie van Magento 1 naar Magento 2. Ben je benieuwd naar mogelijkheden voor jouw shop? We maken graag kennis om de mogelijkheden en wensen te bespreken! 0172-603130. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.