Beoordeeld met een 9.6 9.6
Magento 2.0: beter en betrouwbaarder

Magento 2.0: beter en betrouwbaarder

Een week geleden is Magento 2 uitgekomen, iets waar veel mensen al een tijdje op zaten te wachten. Bij Accent Interactive zijn we héél enthousiast over deze nieuwe versie van Magento.

Eerst even een korte introductie. Magento is een zogenaamd content management systeem, gericht op e-commerce. Dat zijn een boel dure woorden om te zeggen dat het een systeem is dat het mogelijk maakt om mooie webshops te bouwen.

Maar waarom zijn wij nou zo enthousiast?

Hieronder noemen we een aantal belangrijke verbeteringen op:

Magento 2.0 is volledig responsive

Magento 2.0 kent een volledig responsive design. Op alle devices (laptop, tablet, telefoon) ziet je webshop er dus precies hetzelfde uit.

Magento 2.0 is gebruiksvriendelijker

De nieuwe interface is een stuk gebruiksvriendelijker. Het aanpassen van een product in je webshop is bijvoorbeeld veel makkelijker geworden. 

Magento 2.0 heeft nieuwe snufjes

We zullen je niet vervelen met allerlei technische details, maar er zijn allerlei nieuwe technieken te gebruiken in Magento 2.0!

Magento 2.0 is sneller

Magento 2.0 is veel sneller, en dat is een serieuze verbetering ten opzichte van de vorige versie!

Magento 2.0 is testbaar

Bij Magento 2.0 is het mogelijk om automatische tests uit te voeren. Na het bouwen van je webshop kunnen we dus blijven testen of alles naar behoren werkt!

Er waren al een aantal voordelen in de vorige variant waar we zeer enthousiast over waren. Zo kun je via Magento meerdere webshops onderhouden en is er heel veel mogelijk qua design, waardoor je precies de webshop kunt krijgen die je wilt hebben. Ook zijn er opties met betrekking tot het meten en analyseren van je webshop, wat altijd handig is.

Wil jij een webshop gebouwd met Magento 2.0 of wil je jouw bestaande webshop updaten? Kom dan eens bij ons langs! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij.