// Professionele webshop

Magento 2

Waarom een Magento 2 webshop?

Magento 2 is een open source e-commerce platform dat wordt gebruikt door duizenden bedrijven over de hele wereld om hun online verkoop te vergemakkelijken. Het biedt een scala aan krachtige functies en tools om te helpen bij het beheren van een online winkel, van het opzetten van een catalogus en het accepteren van betalingen tot het beheren van orders en het integreren met andere zakelijke systemen.

Een van de voordelen van Magento 2 is dat het een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface heeft, wat het makkelijk maakt voor zowel ontwikkelaars als niet-technische gebruikers om mee te werken. Het platform is ook zeer flexibel en kan aan specifieke zakelijke behoeften worden aangepast dankzij een ruim aanbod aan uitbreidingsmogelijkheden.

Magento 2

Waarom Accent Interactive?

 1. Expertise: De ontwikkelaars van Accent Interactive hebben een diepgaande kennis van het Magento 2 platform en zijn in staat en bouwen professioneel en gebruiksvriendelijke webshops die aan je specifieke zakelijke behoeften voldoen.
 2. Gepersonaliseerde aanpak: Geen enkele bedrijf is hetzelfde, en een standaard website zal waarschijnlijk niet aan al je behoeften voldoen. Accent Interactive neemt de tijd om je bedrijf te leren kennen en een gepersonaliseerde website te ontwikkelen die is afgestemd op je specifieke behoeften en doelen.
 3. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Door je Magento 2 website te laten bouwen door ons, kun je ervan verzekerd zijn dat je een professionele en betrouwbare website krijgt die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.
 4. Ongoing support: Na de lancering van je webshop blijven we  meewerken aan het onderhoud en de verdere ontwikkeling ervan om ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan je zakelijke behoeften.

Al met al kan het laten bouwen van je Magento 2 website door Accent Interactive je de expertise, gepersonaliseerde aanpak, kwaliteit en betrouwbaarheid bieden die je nodig hebt om online succesvol te zijn.

Voordelen Magento 2

Magento 2 biedt ook een scala aan integraties met andere populaire tools en platforms, zoals CRM-systemen, boekhoudsoftware en marketingautomatiseringstools. Dit maakt het gemakkelijk om Magento 2 te integreren met andere systemen die je wellicht al gebruikt voor het beheer van je zaken.

Een ander voordeel van Magento 2 is dat het een zeer veilig platform is, met een aantal ingebouwde beveiligingsfuncties om te helpen beschermen tegen online dreigingen zoals hackers en malware. Dit maakt het platform een goede keuze voor bedrijven die hun klantgegevens en transacties willen beschermen.

Magento 2

Al met al biedt Magento 2 een uitgebreid e-commerce platform met een gebruiksvriendelijke interface, flexibele uitbreidingsmogelijkheden en integraties met andere populaire tools en platforms. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun online verkoop te vergemakkelijken en te beheren. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van Magento 2 voor je online zaken, neem dan gerust contact met ons op met voor meer informatie.

Magento 2 Joost

Meer informatie?

Joost vertelt je er graag meer over: +31 172 603 130.

Maak een afspraak

Awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Maatwerk website Fonk
 • magento certification Magento webshop
 • Magento webshop
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020