Beoordeeld met een 9.6 9.6
Magento Commerce

Als groot e-commerce bedrijf dat B2B werkt heb je natuurlijk een betrouwbare en veilige webshop of e-commerce platform nodig. Daarvoor hebben wij nu naast de Magento Open Source ook een andere mogelijkheid, Magento Commerce!

Met Magento Commerce implementeren wij een webshop of e-commerce platform met uitgebreidere en veel nieuwe mogelijkheden. Met name voor bedrijven met veel e-verkeer, uitgebreide productcatalogussen en complexe bedrijfsstructuren is dit zeer interessant. Ideaal voor grote bedrijven die net een stapje verder willen gaan!

Op het eerste gezicht lijken Magento Open Source en Magento Commerce misschien op elkaar, maar er zijn grote verschillen.

 Magento Commerce bevat veel extra mogelijkheden, waardoor flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit eenvoudig te behalen zijn. Bovendien zijn de webshops zeer goed schaalbaar en daarmee heel geschikt voor bedrijven die voorop willen lopen in hun markt.

De voordelen op een rijtje

  • Beter beveiligd
  • Ideaal voor B2B
  • Extra features

Magento Commerce heeft een betere beveiliging dan Magento Open Source. Het systeem waarop de shop draait is namelijk PCI-DSS (PCI Data Security) gecertificeerd. Ook kun je gemakkelijk een back-up terugzetten als er een fout op een pagina is opgetreden. Daarnaast worden de administratieve processen geregistreerd en de bestellingen gearchiveerd. Veilig en efficiënt!

Ideaal voor B2B

In Magento Commerce zitten veel slimme B2B modules welke Magento Open Source niet bevat. Denk hierbij aan bestellijsten en hoofd/subklant structuren.

Magento shop overnemen

Naast het ontwikkelen en bouwen van webshops voor B2C en B2B ondernemingen, kunnen wij jouw shop ook overnemen wanneer je tegen een plafond aanloopt bij jouw huidige partner, of als de samenwerking anders verloopt dan je gehoopt had.

Wij denken graag met je mee!

Op zoek naar een nieuw e-commerce platform?

Laat de experts van Accent Interactive je adviseren. Bel met 0172-603130, of direct met onze gecertificeerde Magento Solution Specialist Joost: 06-1130630