// Vacature

Magento developer gezocht

Vacatureomschrijving 

Wij zoeken een enthousiaste Magento developer, die ons gezellige team in Alphen aan den Rijn wil versterken en mee wil werken aan mooie projecten. Als Magento developer ben jij zowel goed in front- als backend.

Wij zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en gemotiveerde collega. Je moet goed kunnen communiceren, zelfstandig kunnen werken, en de wil hebben om verder te groeien.

In samenwerking met de projectmanager en de UX/UI designers bouw en onderhoudt jij de mooiste webshops voor onze opdrachtgevers.

vacatures2 stageplek

Over het bedrijf

Wij zijn een Digital Agency met 15 ervaren collega’s, in Alphen aan den Rijn. Accent Interactive B.V. is opgericht in 2005. Ons bureau combineert creativiteit, technologie en strategie. Ons team bestaat uit professionals op het gebied van design, digital, marketing en commerce. Wij blijven elke dag leren en geloven in groei. En dat doen wij met veel plezier. Nieuwsgierig om grenzen op te zoeken, maar nuchter genoeg om te snappen dat sommige dingen ook gewoon moeten werken. Onze bedrijfscultuur is informeel, transparant, betrokken en in ontwikkeling.

Interesse?

Spreekt het je aan om in een zelfsturend team te werken aan de verdere groei van ons Accent Interactive? Stuur je motivatie en CV naar vanessa@accentinteractive.nl of bel ons +31 172 603 130 .