Beoordeeld met een 9.6 9.6
Magento SEO

Wanneer u een webshop in gebruik neemt, wilt u natuurlijk maar één ding: omzet maken. Om dat te kunnen bereiken, zijn er bezoekers nodig die op uw webshop komen om zo producten die u aanbiedt te kopen. Maar hoe zorgt u er nou voor dat u zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten terechtkomt?

Wanneer u voor een Magento webshop van Accent Interactive kiest, gaat u voor zekerheid, veiligheid en SEO vriendelijkheid. Wij zijn specialisten op het gebied van SEO en zorgen ervoor dat uw webshop voldoet aan alle beste en nieuwste technieken om uw webshop bovenaan op Google te laten komen. Naast het werk dat wij verrichten onder de motorkap, zijn er ook een aantal stappen die u zelf kunt ondernemen om uw SEO aanzienlijk te verbeteren.

De meest eenvoudige manier is door veel tekst op uw webshop te hebben. Google houdt hier namelijk erg van. Naast de gebruikelijke pagina's zoals 'Over ons' en 'Contact' kunt u op zogenaamde sub pagina’s een stuk over die betreffende categorie schrijven. Dit verhoogt de kans dat uw webshop tevoorschijn komt wanneer mensen op woorden zoeken die in uw geschreven tekst voorkomen.

De kunst van het schrijven van SEO vriendelijke tekst is om zoveel mogelijk woorden te gebruiken waar mensen op zouden kunnen zoeken en die relevant zijn ten opzichte van uw webshop. Als u bijvoorbeeld bloemen verkoopt, is het slim om dat woord en andere gerelateerde en relevante woorden in uw tekst te gebruiken. Probeer ook om de titels van de pagina's zo duidelijk en concreet mogelijk te houden. Hierdoor is het voor de gebruikers die uw webshop tussen de resultaten zien duidelijk waar de pagina over gaat en zijn ze eerder geneigd er op te klikken.

Dit waren allemaal voorbeelden van stappen die u zelf kunt ondernemen om uw webshop zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten komen. Natuurlijk zijn er ook dingen die achter de schermen geregeld worden die de SEO vriendelijkheid aanzienlijk verbeteren.

Bent u dit aan het lezen en denkt u ondertussen: ik wil ook wel zo'n SEO vriendelijke webshop? Neem dan gerust contact met ons op en samen zorgen wij ervoor dat uw webshop succesvol wordt!