Beoordeeld met een 9.6 9.6
Magento webshop bouwer

Magento webshop bouwer

Magento webshop bouwer gezocht?

Magento is een zeer krachtig e-commerce platformen die jou als webshop eigenaar voorziet van handige features om zo jouw Nederlandse of internationale webshop op te zetten. De multi-store optie van Magento biedt de optie om snel uit te breiden met een extra webshop voorkant, om zo nieuwe markten te betreden. Wij zorgen ervoor dat jouw brand zich onderscheidt van jouw concurrenten. Daarnaast zorgen we voor een hoog online rendement middels een hoogwaardig webshop ontwerp. Onze designers maken altijd gebruik van de best-practices en de nieuwste online trends, zodat de geleverde webshops een hogere conversieratio bereiken.

Een team van Magento specialisten

Accent Interactive BV heeft een creatief en gedreven team met specialisten in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce. Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten

Keuze platform

Een systeem als Magento wordt veelal gebruikt door middelgrote tot grote online winkels. Heb je een relatief klein assortiment dat in de toekomst niet veel gaat groeien, dan kan het interessant zijn om naar een platform zoals WooCommerce te kijken.

Magento webshop bouwer

Magento webshop laten maken?

Zoek je een website bouwer die echt met je mee wil denken? Die ingewikkelde en bedrijfskritische applicaties kan realiseren met veel gebruikersinteractie? Die stug doorgaat wanneer het voor andere partijen te lastig wordt? Die beseft dat bij webapplicaties de meeste kosten niet opgaan aan de initiële ontwikkeling maar aan de daarop volgende aanpassingen, verbeteringen en onderhoud? Om een succesvolle webshop te lanceren is de nodige voorbereiding nodig. Bij Accent Interactive BV hanteren wij daarom een doordacht proces voor de realisatie van een webshop. Wil je een Magento webshop laten maken? Dan helpen wij je graag. Mail ons of bel ons 0172-603130.