Magento webshop pakketten

Online succes in 50 dagen

Een mobielvriendelijke webshop, ontwikkeld in samenwerking met Riff online en Google


Een mobielvriendelijke website is onmisbaar. Wist je bijvoorbeeld dat in 2018 het aantal mobiele zoekopdrachten hoger ligt dan op desktop? Dat we gemiddeld 150 keer per dag op onze telefoon kijken? En dat er meer smartphones dan computers zijn? Een verschuiving in het online landschap met een grote impact. Ook voor jouw onderneming. Ondenkbaar dus dat je website in 2018 niet mobielvriendelijk is.

Het doel? Een succesvolle webshop voor een betaalbare prijs mobielvriendelijk maken.
Wij ontwikkelden hiervoor drie Magento webshop pakketten, in samenwerking met Riff online en Google.

 

Magento webshop pakketten, voordelen:

  • Omnichannel integratie mogelijk met social, mobiel en e-mail
  • Volledig responsive waardoor de website op ieder device een optimale ervaring biedt
  • 100% google mobiel vriendelijk zodat de website goed vindbaar is
  • Gemakkelijk te beheren CMS zodat wijzigingen eenvoudig zelf doorgevoerd kunnen worden

 

Magento webshop pakketten 100% mobielvriendelijk

Met de e-commerce pakketten kies je voor een 100% mobielvriendelijke webshop. Met de verschuiving naar mobiele zoekopdrachten is een mobielvriendelijke webshop een must. Een online shop die niet goed is geoptimaliseerd kost tenslotte conversies.

Daarom levert Accent Interactive in samenwerking met Riff online en Google een totaaloplossing op het gebied van mobiele e-commerce. Met onze e-commerce pakketten garanderen wij een mooie, efficiente en geoptimaliseerde webshop waarin bezoekers eenvoudig het gewenste product vinden en bestellen. Hierbij beheer jij dankzij het gebruiksvriendelijke Magento CMS eenvoudig het systeem achter de webshop. Ook zijn omnichannel functionaliteiten geïntegreerd waarmee je eenvoudig koppelingen maakt met bijvoorbeeld social en e-mail.

 

Magento webshop pakketten

We bieden drie verschillende Magento webshop pakketten voor mobiele webshops, varierend van het voordelige Brons tot het zeer complete Goud. Zo bepaal jij welk pakket het beste bij de wensen van je onderneming past en betaal je niet voor functionaliteiten die je niet gebruikt.

Afspraak maken?

Geïnteresseerd in één van deze pakketten? Of heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Wij staan je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703). De koffie staat klaar!

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.