Beoordeeld met een 9.4 9.4
Magento webshop pakketten

Magento webshop pakketten

Magento webshop pakketten, een succesvolle webshop voor een betaalbare prijs

Magento is wereldwijd het meest gebruikte e-Commerce platform voor webshops. Door de constante ontwikkeling van dit platform beschikt jouw webshop altijd over de nieuwste mogelijkheden.

Het doel? Een succesvolle webshop voor een betaalbare prijs mobielvriendelijk maken.
Wij ontwikkelden hiervoor drie Magento webshop pakketten. 

Magento webshop 2 pakketten, voordelen:

  • Standaard responsive designs 
  • Zoekmachinevriendelijk (SEO) 
  • Voordelig en compleet 
  • Gemakkelijk te beheren CMS

Optimale conversie

Met de e-commerce pakketten kies je voor een 100% mobielvriendelijke webshop. Met de verschuiving naar mobiele zoekopdrachten is een mobielvriendelijke webshop een must. Een online shop die niet goed is geoptimaliseerd kost tenslotte conversies.

Een Magento 2 webshop laten bouwen, dat is voor ons meer dan alleen een afgewerkt product afleveren. Ook na oplevering werkt Accent Interactive nog met jou samen. Wij helpen jou bij het onderhouden en uitbouwen van jouw webshop, wij ondersteunen jou desgewenst bij de online marketing, wij geven adviezen, bieden een goede Magento service/ondersteuning. Na de oplevering wordt er een training gegeven waardoor je zelf goed in staat bent de shop te beheren.

Met onze e-commerce pakketten garanderen wij een mooie, efficiente en geoptimaliseerde webshop waarin bezoekers eenvoudig het gewenste product vinden en bestellen. Hierbij beheer jij dankzij het gebruiksvriendelijke Magento CMS eenvoudig het systeem achter de webshop. Ook zijn omnichannel functionaliteiten geïntegreerd waarmee je eenvoudig koppelingen maakt met bijvoorbeeld social en e-mail.

Magento 2 webshop pakketten

We bieden drie verschillende Magento 2 webshop pakketten voor mobiele webshops, variërend van het voordelige Brons tot het zeer complete Goud. Zo bepaal jij welk pakket het beste bij de wensen van je onderneming past en betaal je niet voor functionaliteiten die je niet gebruikt. Het doel? Een succesvolle webshop voor een betaalbare prijs maken. 

Bij Accent Interactive zijn de kosten van een webshop afhankelijk van het webshoppakket waarin je geïnteresseerd bent. Heb je voldoende aan de basisfunctionaliteiten van Magento dan kan jouw shop relatief snel klaargezet worden. Er is dan weinig maatwerk nodig, je webshop kan snel live en je bent het goedkoopste uit. Heb je aanvullende functionaliteiten nodig of is er een maatwerk design gewenst, dan zijn de kosten hoger omdat er meer uren nodig zijn en of aanvullende modules worden aangeschaft. De vraag ‘wat kost een webshop bij Accent Interactive?’ is dus niet eenvoudig te beantwoorden. Wie hebben drie webshoppakketten waaruit je kunt kiezen: Brons, Zilver en Goud. Zelfs met het goedkopere webwinkel-pakket, Webshop Brons, heb je al veel mogelijkheden. Voordat we van start gaan maken we de opdracht zo concreet mogelijk, zodat er geen sprake is van onverwacht hoge kosten.

Even Sparren?

Geïnteresseerd in één van deze pakketten? Of heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Wij staan je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703). De koffie staat klaar. Mailen kan natuurlijk ook.