Onboarding game voor HR

Onboarding game voor HR

Ben jij verantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe medewerkers binnen jouw organisatie? Dan weet je als geen ander hoe tijdrovend en soms zelfs saai het kan zijn om de bedrijfsprocessen, cultuur en verwachtingen aan nieuwe medewerkers over te brengen. Maar wat als ik je vertel dat er een oplossing is die het inwerkproces efficiënter, interactiever en leuker maakt?

Snel en effectief inwerken

Accent Interactive BV heeft namelijk een onboarding game ontwikkeld, speciaal voor HR-afdelingen om nieuwe medewerkers snel en effectief in te werken. Deze game is ontworpen om de belangrijkste bedrijfsprocessen, procedures en culturele aspecten van de organisatie op een leuke en interactieve manier over te brengen. Hiermee zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers zich sneller betrokken en gewaardeerd voelen, wat de retentie ten goede komt.Waarom zou elke HR afdeling deze onboarding game moeten hebben?

Tijdsbesparing en minder kosten

Allereerst omdat het een enorme tijdbesparing oplevert, waardoor jij je kunt richten op andere belangrijke taken. Daarnaast is het een effectieve manier om nieuwe medewerkers in korte tijd op te leiden en te betrekken bij de organisatie. De game is toegankelijk en geschikt voor diverse leerstijlen, waardoor je iedere nieuwe medewerker kunt bedienen.

Met als resultaat:

  • Lagere inwerkkosten
  • Een hogere productiviteit
  • Een lager personeelsverloop
  • Hogere binding met de organisatie

Onboarding game op elke HR-afdeling

Kortom, met de onboarding game van Accent Interactive maak jij het inwerkproces interactiever, effectiever en leuker. Het is een tool die niet mag ontbreken op elke HR-afdeling.

Even sparren?

Wil jij meer weten over de voordelen van deze game? Neem dan gerust contact met mij op. Joost 0172-603130,