Online schoolgidsen

Elke school en elke ouder heeft ermee te maken: de schoolgids. De school is wettelijk verplicht al deze informatie te communiceren.

De papieren/PDF schoolgids is verouderd en onhandig, zo vindt meer dan 80% van de ouders. Dat was voor ons reden om een online schoolgids te ontwikkelen. De online schoolgids applicatie maakt teksten, personeel en documenten slim doorzoekbaar en mooi toegankelijk. Uiteraard op desktop, tablet én mobiel, en gegarandeerd gedoe-vrij.

Waarom online schoolgidsen?

Kostenbesparend
Slimme zoekfunctie
Design in de eigen huisstijl
Zelf bij te houden in de admin
Vervangt PDF/papieren schoolgids
Integratie met website mogelijk

De Schoolgids Online, afgekort DSO, is hét online platform voor basisscholen om de schoolgids digitaal te kunnen presenteren. Ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige ouders of andere belanghebbenden binnen de school kunnen gemakkelijk de schoolgids inzien en snel zoeken op onderwerp.

Accent ontzorgd de scholen en schoolbesturen compleet. Wij doen de installatie, beveiliging, opmaak, implementatie en oplevering van het platform. Hierdoor kunnen de scholen en schoolbesturen zich meer richten op hun primaire taak: onderwijs geven.

Hebt u nog vragen, wilt u een afspraak maken of een offerte ontvangen? Vul uw gegevens rechts in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. We vinden het prettig om een persoonlijk antwoord op uw vragen of opmerkingen te geven. Je kunt ook bellen naar 0172 603130

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.