// Integratie mogelijk

Online schoolgidsen

Waarom online schoolgids?

Elke school en elke ouder heeft ermee te maken: de schoolgids. De school is wettelijk verplicht al deze informatie te communiceren. De papieren/PDF schoolgids is verouderd en achterhaald.  Steeds meer scholen stappen over op een digitale schoolgids. Dat was voor ons reden om een online schoolgids te ontwikkelen. De online schoolgids applicatie maakt teksten, personeel en documenten slim doorzoekbaar en mooi toegankelijk. Uiteraard op desktop, tablet én mobiel, en gegarandeerd gedoe-vrij.

De Online Schoolgids, is hét online platform voor scholen om de schoolgids digitaal te kunnen presenteren. Ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige ouders of andere belanghebbenden binnen de school kunnen gemakkelijk de schoolgids inzien en snel zoeken op onderwerp.

bootcamp_slide4

Voordelen online schoolgids?

Kostenbesparend Slimme zoekfunctie Design in de eigen huisstijl Zelf bij te houden in de admin Vervangt PDF/papieren schoolgids Integratie met website mogelijk

De Online Schoolgids, is hét online platform voor basisscholen en voortgezet onderwijs om de schoolgids digitaal te kunnen presenteren. Ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige ouders of andere belanghebbenden binnen de school kunnen gemakkelijk de schoolgids inzien en snel zoeken op onderwerp.

Even sparren over jouw ideeën?

We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op +31 172 603 130. Of bel direct met Vanessa op +31 6 11 13 07 03. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

  • fd gazellen 2019
  • FD Gazellen 2020
  • FD Gazellen 2021
  • oranje handelsmissiefonds
  • Magento 2 solution_specialist_award
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020