Ontdek Nieuwkoop desktop mockup
// Webapplicatie + Laravel

Gemeente Nieuwkoop maatwerk website over toerisme en recreatie

Project

Op het platform Ontdeknieuwkoop.nl
vind je bijzondere plekken om te overnachten,
heerlijke restaurants, kunstgaleries,
musea en evenementen

Diensten

Webapplicatie +
Laravel

Klant

Gemeente Nieuwkoop

Branche

Gemeentelijke overheid

Over de gemeente Nieuwkoop

De gemeente Nieuwkoop is een groene parel in het hart van de Randstad. Een puur stukje Holland waar het verleden nog overal zichtbaar is. Een plek waar je even helemaal tot rust kunt komen met schitterende natuur en een uniek plassengebied. In de verschillende dorpjes vind je veel bijzondere plekken om te overnachten, heerlijke restaurants, kunstgaleries, musea en evenementen. Er is van alles te zien en te doen.

Wij bouwden een toeristisch platform voor city marketing

Wij ontwikkelden voor de gemeente Nieuwkoop een website die een goed overzicht geeft van het grote en veelvormige aanbod op het gebied van toerisme en recreatie in dit prachtige plassengebied.

 • Ontdek nieuwkoop portfolio mockup
 • Ontdek nieuwkoop mobiel mockup
 • Ontdek Nieuwkoop desktop mockup
// De uitdaging

Overzichtelijk, aantrekkelijk en flexibel platform

Het platform moest zo flexibel zijn dat alles aan elkaar te koppelen is: aanbieders, pagina’s, blogs, locaties en evenementen. Aanbieders moesten automatisch een eigen pagina krijgen, gekoppeld aan gerelateerde aanbieders. En natuurlijk moest het brede aanbod van toerisme en recreatie overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd worden aan de bezoekers van de website. 

Ontdek Nieuwkoop mockup
// De oplossing

Ontdeknieuwkoop.nl

Op het platform Ontdeknieuwkoop.nl is alle toeristische informatie overzichtelijk bij elkaar gebracht. Bezoekers vinden hier heel eenvoudig alles wat ze maar willen weten: evenementen, leuke adresjes, fietsroutes, overnachten etc. Het overzicht van aanbieders is minutieus te filteren, zodat bezoekers snel vinden waar ze naar zoeken. En dit alles in een aantrekkelijke en speelse vormgeving.

Ook het beheer van de website zit goed doordacht in elkaar. Het platform is volledig op maat gemaakt, met behulp van Laravel. De redactie van Nieuwkoop Marketing kan eenvoudig alle aanbieders, evenementen en andere content op de site beheren. Partners kunnen ook zelf nieuws en events insturen. Deze informatie verschijnt automatisch in het beheerpanel van de redactie, zodat zij het kunnen redigeren en publiceren.

Ontdek nieuwkoop mobiel mockup

Wil jij ook een platform op maat laten bouwen?

Leuk! Onze chief nerd Joost gaat graag met je in gesprek over jouw wensen en hoe wij daar een maatwerk platform voor kunnen bouwen. Mail joost@accentinteractive.nl of plan direct een online meeting.

Plan een meeting

Onze keurmerken en awards

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk