OpenCart webshop

OpenCart webshop

Hulp nodig bij het bouwen van jouw OpenCart webshop? Benieuwd of jouw OpenCart webshop beter kan presteren?

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe webshop of een upgrade aan je huidige? Wij hebben de oplossing! Een op maat gemaakte Opencart Webshop, geheel naar jouw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Waarom OpenCart?

OpenCart is een Content Management System (CMS) om een kleine tot middelgrote webshop mee te maken. Dit CMS systeem richt zich voornamelijk op startende ondernemers. Dit CMS systeem is voor kleine tot middelgrote webwinkels daardoor is het ook wat goedkoper dan een groot Magento project. Het heeft een goede basisset om mee te beginnen. Omdat het minder thema's en modules heeft zijn deze over het algemeen goedkoper van die van Magento 2. OpenCart ’s admin panel is ook gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Je kan nu heel makkelijk producten, foto’s, categorieën en nog meer toevoegen.

De voordelen van OpenCart zetten we graag op een rijtje. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

 

De voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik 
  • Meerdere extensies en thema’s
  • Responsive en flexibele admin UI
  • Gebouwd door Professionals
  • Meertalig
  • Zoekmachine geoptimaliseerd

 

 

Plan van aanpak OpenCart

 

 

 

Naast het bouwen van een nieuwe OpenCart webshop, kunnen wij ook jouw huidige OpenCart webshop aanpassen of bijvoorbeeld een webshop in andere software overzetten naar OpenCart.

 

Contact opnemen

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat.  Voor support of met vragen kun je ons altijd bereiken. Je kan ons bereiken via de chat, mail of telefonisch: 0172-603130.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Max Wegbrans praat je graag bij over de mogelijkheden.

Max Wegbrans

Max Wegbrans

Designer / Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.