OpenCart webshop

OpenCart webshop specialist nodig?

 

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe OpenCart webshop of een upgrade aan je huidige? Wij hebben de oplossing! Een op maat gemaakte Opencart Webshop, geheel naar jouw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Waarom OpenCart?

OpenCart is een Content Management System (CMS) om een kleine tot middelgrote webshop mee te maken. Dit CMS systeem richt zich voornamelijk op startende ondernemers. Het CMS systeem is voor kleine tot middelgrote webwinkels waardoor het goedkoper is dan een groot Magento project. Het heeft een goede basisset om mee te beginnen. Omdat het minder thema's en modules heeft zijn deze over het algemeen goedkoper van die van Magento 2. OpenCart’s admin-panel is ook gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk producten, foto’s, categorieën en dergelijke toevoegen. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

De voordelen van OpenCart zetten we graag nog eens op een rijtje.

 

De voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik 
  • Meerdere extensies en thema’s
  • Responsive en flexibele admin UI
  • Gebouwd door professionals
  • Meertalig
  • Zoekmachine geoptimaliseerd

 

Beheersysteem

Opencart heeft een uitgebreid beheersysteem waarmee je na oplevering de webwinkel en de producten kunt aanpassen. Het aanpassen, toevoegen en verwijderen van productgroepen en artikelen in de webshop is zeer eenvoudig zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is.

 

Online vindbaar

Opencart webshops zijn volledig voorbereid om goed vindbaar te zijn in Google. Zonder zoekresultaten namelijk geen bezoekers en dus geen omzet. Opencart is technisch volledig zoekmachine-geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

 

Plan van aanpak OpenCart

 

 

 

Naast het bouwen van een nieuwe OpenCart webshop, kunnen wij ook jouw huidige OpenCart webshop aanpassen of bijvoorbeeld een webshop in andere software overzetten naar OpenCart.

 

Contact opnemen

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Voor support of vragen kun je ons altijd bereiken via de chat, mail of telefonisch: 0172-603130.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.