// Webshops

OpenCart webshop

OpenCart webshop specialist nodig?

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe OpenCart webshop of een upgrade aan je huidige? Wij hebben de oplossing! Een op maat gemaakte Opencart Webshop, geheel naar jouw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom OpenCart?

OpenCart is een Content Management System (CMS) om een kleine tot middelgrote webshop mee te maken. Dit CMS systeem richt zich voornamelijk op startende ondernemers. Het open source systeem is voor kleine tot middelgrote webwinkels waardoor het goedkoper is dan een groot Magento project. Het heeft een goede basisset om mee te beginnen. Omdat het minder thema’s en modules heeft zijn deze over het algemeen goedkoper van die van Magento 2. OpenCart’s admin-panel is ook gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk producten, foto’s, categorieën en dergelijke toevoegen. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

De voordelen van OpenCart

De voordelen van OpenCart zetten we graag nog eens op een rijtje:

Eenvoudig in gebruik Meerdere extensies en thema’s Responsive en flexibele admin UI Gebouwd door professionals Meertalig Zoekmachine geoptimaliseerd

Maar het platform kent ook een nadeel. Dat is dat het met name geschikt is voor kleinere en middelgrote webshops. De doorgroeimogelijkheden zijn wat beperkt. Daarom zou voor grote webshops Magento wellicht een betere optie kunnen zijn.

Toetsenbord computer

Beheersysteem

Opencart heeft een uitgebreid beheersysteem waarmee je na oplevering de webwinkel en de producten kunt aanpassen. Het aanpassen, toevoegen en verwijderen van productgroepen en artikelen in de webshop is zeer eenvoudig zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is.

Online vindbaar

Opencart webshops zijn volledig voorbereid om goed vindbaar te zijn in Google. Zonder zoekresultaten namelijk geen bezoekers en dus geen omzet. Opencart is technisch volledig zoekmachine-geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. Social media kun je prima inzetten als onderdeel van je marketing strategie. Als je het goed aanpakt, kun je via social media vele extra bezoekers en klanten naar je webwinkel trekken. We bepalen samen in overleg welke kanalen  voor jou interessant zijn en ga daarmee aan de slag!

Plan van aanpak OpenCart webshop

Naast het bouwen van een nieuwe OpenCart webshop, kunnen wij ook jouw huidige OpenCart webshop aanpassen of bijvoorbeeld een webshop in andere software overzetten naar OpenCart.

Contact opnemen

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Voor support of vragen kun je ons altijd bereiken via de chat, mail of telefonisch: 0172-603130.

Onze awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk