Beoordeeld met een 9.4 9.4
Over ons

Bij internetbureau Accent Interactive B.V. werken we samen met onze klanten aan online resultaat. Wij maken websites en webshops die wérken. Effectieve sites dus, waarmee je doelen bereikt.

Korte lijntjes

Directe communicatie, gelijk iemand aan de telefoon krijgen die begrijpt waar het over gaat of die je meteen in contact brengt met de juiste medewerker binnen het team. Heldere communicatie. Dat is het voordeel van samenwerken met een kleine organisatie. Klein genoeg voor directe communicatie, groot genoeg voor complexe projecten. Kortom een klein team met grote veelzijdigheid.

Bij Accent Interactive weet iedereen wat er speelt en zijn de lijntjes kort. Wij krijgen energie door met de juiste professionals te sparren over best practice voor jouw verhaal. Binnen ons team zijn alle internet disciplines vertegenwoordigd. Wij zijn een team van strategen, ontwerpers en developers. Eén bureau. Eén team. Een team dat kan opschalen en dingen gedaan krijgt. Dat samenwerkt, ondersteunt en problemen snel oplost. Dat jou helpt te vooruitkijken waar anderen dat niet kunnen.

We make the web

Wij zijn een full service internetburo met 12 ervaren medewerkers in Alphen aan den Rijn. Ons bureau combineert creativiteit, technologie en data. Ons team bestaat uit professionals op het gebied van design, digital, marketing en commerce.  Accent Interactive B.V is opgericht in 2005. Wij blijven elke dag leren en groeien. En dat doen wij met veel plezier. Nieuwsgierig om grenzen op te zoeken, maar nuchter genoeg om te snappen dat sommige dingen ook gewoon moeten werken. Onze bedrijfscultuur is informeel, transparant, betrokken en lerende. We zijn dan ook heel erg trots op onze medewerkers en we stellen hen graag aan je voor. Zie hier ons team.

Online beleving

De creativiteit van ons team komt niet alleen naar voren in de ontwikkeling en het ontwerp van de online concepten zoals websites, webshops, interactive design, apps, webapplicaties en quizzen, maar ook in het schrijven van content, SEO, SEA en onderhoud voor diverse sites en systemen. We werken in een wereld die snel verandert. Onze aanpak is gebaseerd op ondernemerschap, flexibiliteit en betekenis. Ons team bouwt aan online beleving. We zetten strategie en creatie in om goede ideeën praktisch te vertalen.

Wat wij leuk vinden

Wij zijn  gek op een potje poolbiljart, we nodigen jou graag uit voor een potje bij ons op kantoor.  Daarnaast zijn wij gek op eten en borrelen (maar ja, wie niet?).  Het zal je ook niet verbazen dat wij een bovengemiddelde interesse hebben in alles wat met games, programmeren en design te maken heeft.

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen 0172-603130 of mail naar vanessa@accentinteractive.nl