Over ons

Bij internetbureau Accent Interactive B.V. werken we samen met onze klanten aan online resultaat. Wij maken websites en webshops die wérken. Effectieve sites dus, waarmee je doelen bereikt.

Directe communicatie, gelijk iemand aan de telefoon krijgen die begrijpt waar het over gaat of die je meteen in contact brengt met de juiste medewerker binnen het team. Heldere communicatie. Dat is het voordeel van samenwerken met een kleine organisatie. Klein genoeg voor directe communicatie, groot genoeg voor complexe projecten. Kortom een klein team met grote veelzijdigheid

Binnen ons team zijn alle internet disciplines vertegenwoordigd. Wij zijn een team van strategen, ontwerpers en developers.

De creativiteit van ons team komt niet alleen naar voren in de ontwikkeling en het ontwerp van de online concepten zoals websites, webshops, interactive design, apps, webapplicaties en quizzen, maar ook in de webredactie en onderhoud voor diverse sites en systemen.

Accent Interactive B.V is opgericht in 2005. Wij blijven elke dag leren en groeien. En dat doen wij met veel plezier.

We zijn trots op ons team en we stellen hen graag aan je voor. Zie hier ons team.

Wil je langskomen? Zie hier de: Routebeschrijving

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.