// Overname onderhoud en beheer

Overname beheer Magento webshop

Wist je dat 80% van de opdrachtgevers niet tevreden zijn met hun huidige bureau? Wij zijn gespecialiseerd in overnemen van het beheer en de doorontwikkeling van bestaande Magento 2 webshops. Hoe doen we dat?

Overleg Levi en Lars, PrestaShop webshop
// Hoe werkt het?

Overname beheer en onderhoud

Het overnemen van het beheer en onderhoud van je Magento webshop doen wij in vier heldere stappen.

Discovery

Wij lopen door de code van je huidige webshop heen en kijken of deze geschikt is voor overname.

Overnemen technisch beheer

Wij richten nieuwe hosting in, zetten een ontwikkelomgeving op en richten deployments in. Vanaf dit moment zijn wij het aanspreekpunt voor de webshop.

Oppakken openstaande wensen

We lossen eerst bestaande problemen op, en pakken de wensen aan waar je de afgelopen tijd niet aan toe bent gekomen.

Doorontwikkeling en optimalisatie

We reserveren maandelijks developer uren, waarin we de shop doorontwikkelen en optimaliseren en upgraden.

Je webshop weer op de rails

Heb je al een Magento of WordPress webshop, maar valt er nog meer uit te halen? Veel webshops zijn niet tevreden zijn met hun huidige bureau, om allerlei redenen:

  • het is moeilijk contact te krijgen;
  • je mist een sparringspartner;
  • het duurt lang voor tickets, optimalisaties worden doorgevoerd;
  • je webshop is gegroeid, maar de bouwer is niet meegegroeid;
  • je hebt het gevoel dat er meer uit de webshop is te halen;
  • je wil gewoon een volgende stap zetten.

Beheer en doorontwikkeling van bestaande Magento 2 webshops

Wij nemen geregeld het beheer en de doorontwikkeling over van bestaande Magento 2 webshops. Zo kunnen jij je weer bezighouden met waar je goed in bent: mooie producten verkopen en je klanten blij maken.

Laten we eerlijk zijn: bij ons zal er heus ook weleens een keertje iets niet goed gaan, maar dat horen wij graag en zullen hier direct actie op ondernemen. We zijn telefonisch, per mail, chat en via het ticketsysteem bereikbaar. En is er spoed?  Na kantoortijd staat er een collega voor je klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overname?

Gemiddeld reserveren we drie dagen voor een overname. De code review duurt ongeveer een dag.

Doen jullie een code review?

Ja, we doen altijd eerst een code review. Zodat we weten hoe jouw webshop in elkaar zit en kunnen gaan doorontwikkelen. De code review duurt ongeveer een dag.

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor, dat is geen verplichting. Al raden we het wel aan, want dan ben je verzekerd van doorlopende onderhoud, beheer & doorontwikkeling. Stilstand is immers achteruitgang, zeker in e-commerce land.

Werken jullie samen met mijn online marketingbureau?

Ja, absoluut. En als je nog geen eigen online marketing bureau hebt, dan helpen wij je graag.

Korte lijntjes

Niets is zo vervelend als dat je moet wachten terwijl je shop 24/7 doordraait. Je concurrent gaat door en je verliest omzet. Daarom is het zo belangrijk om korte lijntje te hebben met je digital agency. De Client Succes Manager is goed bereikbaar en zorgt dat alles wordt opgepakt zoals is afgesproken tijdens een sprintmeeting. Je hebt een vast team met developers tot je beschikking en als het nodig is kan je direct met hen schakelen. Het succes van jouw webshop staat voorop en we denken graag strategisch met je mee om je doelen te bereiken.

Samen aan de slag

Als je overtuigd bent en je wilt graag met ons samenwerken dan zullen we optrekken als volwaardige partners. Jullie succes is ook ons succes. Hebben jullie ook nog andere samenwerkingspartners? Geen probleem, we zijn er om elkaar te versterken en als het kan betrekken we elkaar bij het proces. We zullen nauw samenwerken en zijn graag op de hoogte van jullie wensen en ambities. Gezamenlijk zullen we een roadmap opstellen en op regelmatige basis communiceren door onder andere vaste meetings in te plannen. Mocht je tussendoor nog vragen hebben of toelichting willen geven schroom dan vooral niet om contact op te nemen. We horen het graag.

Beoordeeld met een 9.6

Joost polygon

Ook groeien met jouw webshop?

Bij Accent Interactive werken strategen, designers, marketeers en developers. Ben je benieuwd naar de potentie van jouw organisatie? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Joost Van Veen
Magento Certified Solution Specialist

Boek een call met Joost