header_contact4
// Overname Magento specialist WVZ Online

Overname Magento specialist WVZ Online

Full Service Internetbureau Accent Interactive BV uit Alphen aan den Rijn heeft met ingang van 1 januari 2020 de klantenportefeuille van e-commercebureau WVZ Online overgenomen.

“Eindelijk kan ik erover praten, we zijn hier echt heel blij mee”, licht directeur Vanessa Tekelenburg  toe, “Accent Interactive wil blijven groeien en op deze manier kunnen wij nog meer service op maat aanbieden”. De overname is helemaal in lijn met deze wens van Accent Interactive om te blijven groeien.

Full Service Internetbureau Accent Interactive is marktleider en expert op alle digitale gebieden die nodig zijn om van jouw bedrijf een succes te maken. Accent Interactive werkt al jaren voor toonaangevende organisaties zoals Sloggies, VPRO, NTR, DCP, ProRail, Oogfonds, Saxion en Vanbreda Risk & Benefits. “Accent Interactive is goed in het ontwikkelen, beheren en onderhouden van webshops en maatwerk websites. Wij zijn niet alleen een gedreven en creatief bureau met een solide basis en ruime ervaring op het gebied van e-commerce, websites en applicaties maar ook een bureau met experts die luisteren naar je vragen en strategisch meedenken. Onze medewerkers helpen je om draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren hierover en komen pro-actief met voorstellen.” Op het gebied van online marketing is Accent Interactive ook de juiste partner, zo heb je alle disciplines onder één dak.

Met de overname van WVZ.online heeft Accent Interactive weer een belangrijke stap gezet om te kunnen blijven groeien. WVZ.online was gespecialiseerd in Magento webwinkel e-commerce oplossingen en websites. Met oplossingen voor zowel enterprise klanten als het MKB zorgden zij voor een gedegen webwinkel, websitestrategie en uitvoering, gekoppeld aan de huidige bedrijfsprocessen. De klanten van WVZ online kunnen door deze overname profiteren van alle voordelen die Accent Interactive als Full Service Internetbureau in huis heeft. Strategie, design, online marketing en web-ontwikkeling,. “Wij staan op deze manier klaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn”.

Als klap op de vuurpijl is Accent Interactive door Emerce uitgeroepen tot de top 10 van e-commerce bedrijven in Nederland en ook nog eens FD Gazelle 2019 geworden. “Accent Interactive is ontzettend blij met deze positieve waardering en helemaal klaar om in 2020 van jouw bedrijf een succes te maken!”

Geïnteresseerd?

Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Joost, joost@accentinteractive.nl of bel naar +31 172 603 130.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk