PrestaShop webshop

PrestaShop webshop, wat zijn de voordelen?

PrestaShop webshop en Magento zijn momenteel verreweg de populairste open source webshop softwaresystemen. Accent Interactive BV ondersteunt beide pakketten.

De voordelen van het hebben van een PrestaShop webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw PrestaShop webshop. Het resultaat:

 

  • PrestaShop is gemakkelijk in het gebruik
  • Gebruiksvriendelijke zoekfunctie
  • Geschikt voor kleinere en middelgrote webwinkels
  • Verschillende betaal- en verzendmogelijkheden
  • Loyale, terugkerende gebruikers

 

Waarom PrestaShop?

 PrestaShop is een populair open source pakket voor kleine en middelgrote webwinkels. Er zijn veel modules die gratis beschikbaar zijn, maar je kunt ook betaalde modules kopen, of (ontwerp)thema's. Omdat Prestashop minder thema's en modules heeft zijn deze over het algemeen goedkoper van die van Magento. PrestaShop is zeer veelzijdig, gebruiksvriendelijk en op de toekomst voorbereid. Zowel beginners als grote webshops maken gebruik van PrestaShop en ook wij kunnen jouw webshop bouwen met behulp van dit platform.

 

 

PrestaShop vs. Magento

Wij kijken altijd zorgvuldig welk platform geschikt is voor jouw webshop en bijbehorende wensen. Dit doen we natuurlijk in overleg met jou. Waar PrestaShop vaak door de beginnende webshops wordt gebruikt, is Magento veelal de keuze van de grotere partijen. PrestaShop en Magento functioneren beiden goed op mobiele apparaten. Magento is opgebouwd met Google in het achterhoofd. Zo wordt er automatisch een zoekmachine-vriendelijke URL gemaakt. Ook met PrestaShop zijn er goede resultaten te behalen. Al is dit wel iets minder dan bij Magento.

 

Plan van aanpak PrestaShop

 

prestaShop webshop

 

Even sparren over jouw ideeën?

We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Eensturen kan natuurlijk ook.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Max Wegbrans praat je graag bij over de mogelijkheden.

Max Wegbrans

Max Wegbrans

Designer / Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.