// Webshops

PrestaShop webshop laten maken?

PrestaShop webshop, wat zijn de voordelen?

Webshop laten maken? PrestaShop webshop en Magento zijn momenteel verreweg de populairste open source webshop softwaresystemen. Accent Interactive BV ondersteunt beide pakketten.

De voordelen van het hebben van een PrestaShop webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw PrestaShop webshop. Het resultaat:

PrestaShop is gemakkelijk in het gebruik Gebruiksvriendelijke zoekfunctie Geschikt voor kleinere en middelgrote webwinkels Verschillende betaal- en verzendmogelijkheden Loyale, terugkerende gebruikers
Overleg Levi en Lars, PrestaShop webshop

Waarom een PrestaShop webshop?

PrestaShop is een populair open source pakket voor kleine en middelgrote webwinkels. Er zijn veel modules die gratis beschikbaar zijn, maar je kunt ook betaalde modules kopen, of (ontwerp)thema’s. Omdat Prestashop minder thema’s en modules heeft zijn deze over het algemeen goedkoper van die van Magento. PrestaShop is zeer veelzijdig, gebruiksvriendelijk en op de toekomst voorbereid. Zowel beginners als grote webshops maken gebruik van PrestaShop en ook wij kunnen jouw webshop bouwen met behulp van dit platform.

Marketing

Binnen prestashop webwinkel zijn er talloze mogelijkheden om professionele marketingacties op te zetten. Je kunt het zelf bijna niet bedenken zoveel mogelijkheden zijn er om je producten op bijzonder manier onder de aandacht te brengen. Er is keuze uit diverse thema’s en prestashop addons.

Koppelingen

PrestaShop laat zich prima koppelen met je boekhoudpakket. Met een boekhoudkoppeling bespaar je niet alleen geld maar ook tijd. Tijd die je aan je webshop kunt besteden! Vraag naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Excact online, Snelstart of Accountview koppeling. Naast koppelingen met een boekhoudpakket zijn er ook nog vele andere koppelingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met een WordPress blog, vervoerders, email marketing of payment service partners. Wij ontwerpen en bouwen zowel maatwerkwebsites als webshops.

bloemenhuis portfolio mockup, PrestaShop webshop

PrestaShop vs. Magento

Wij kijken altijd zorgvuldig welk platform geschikt is voor jouw webshop en bijbehorende wensen. Dit doen we natuurlijk in overleg met jou. Waar PrestaShop vaak door de beginnende webshops wordt gebruikt, is Magento veelal de keuze van de grotere partijen. PrestaShop en Magento functioneren beiden goed op mobiele apparaten. Magento is opgebouwd met Google in het achterhoofd. Zo wordt er automatisch een zoekmachine-vriendelijke URL gemaakt. Ook met PrestaShop zijn er goede resultaten te behalen. Al is dit wel iets minder dan bij Magento.

Plan van aanpak van jouw PrestaShop

Plan van aanpak PrestaShop webshop

Online strategie

Heb je een mooie webshop, maar vallen de bezoekersaantallen tegen? Of word je shop wel bezocht, maar wordt er geen omzet gegenereerd? Hoe richt je een duurzame e-commerce strategie in? Online strategie vormt de basis voor een succesvolle webshop. In een e-commerce strategie is het aandeel van online marketing enorm. Hoe zorg je ervoor dat je een duurzame webshop strategie opstelt? Wij helpen je!

Even sparren over jouw ideeën?

We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Onze awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk