Beoordeeld met een 9.4 9.4
Redactiesysteem

Redactiesysteem

Voor de publieke omroepen (NTR en VPRO) en ProRail hebben wij een redactiesysteem op maat ontwikkeld. Dit systeem wordt ingezet voor verschillende redacties en radio en tv programma's.

Het redactiesysteem, ook wel contentmanagementsysteem (CMS) of kennissysteem, is de plaats waar zij al hun informatie verzamelen. Het is de werkomgeving voor de redacteurs.

Plan Ahead is een webapplicatie waarmee redacties onderwerpen kunnen beheren, agenderen en de research ervan kunnen bundelen. Onderwerpen kunnen worden aangemaakt in de applicatie zelf of worden gemaild naar een speciaal hiervoor bestemd emailadres.

Het redactiesysteem geschikt voor landelijke, regionale en lokale omroepen, radio en tv. Het wordt ook gebruikt als newsroom voor het MKB en overheidsinstellingen. 

Online newsroom

Een online newsroom een essentieel onderdeel van een succesvolle PR-strategie, voor zowel grote als kleinere organisaties. De newsroom maakt de mediamonitoring in de organisatie heel zichtbaar, zeker omdat deze zich vaak ook fysiek in het hart van de organisatie bevinden. Medewerkers kunnen via dashboards live volgen wat er over de organisatie en relevante onderwerpen online wordt gezegd. Als het nodig is, kan direct worden ingegrepen. Brand newsrooms zijn redacties binnen bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het bedenken, produceren en publiceren van dagelijkse content. Pan Ahead wordt in gezet als tool om het redactieproces te ondersteunen en te stroomlijnen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau in Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in webapplicaties. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis. Door onze ruime ervaring op het gebied van applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Ook effectiever werken en kosten besparen?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een redactiesysteem voor jouw organisatie of bedrijf. Stuur een bericht of bel 0172-603130.