Online Marketing

 

Je wordt pas herkend als je gezien wordt. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Online geldt precies hetzelfde. Maar hoe word je gezien? Daar zorgen wij voor. Wij kunnen jou helpen om je vindbaarheid op internet te verbeteren.

 

Techniek

In de eerste plaats is het cruciaal is dat jouw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Wij analysereen  jouw website en geven verbeterpunten door.  Aan de hand hiervan optimaliseren wij de website waar nodig. Wij kijken onder ondere naar  factoren als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur, conversiepunten en microdata etc.

 

Strategie

Wanneer je met Accent Interactive een zoekmachine optimalisatietraject aangaat gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Onze online strateeg doet een trefwoorden en concurrentieonderzoek. Hoe ziet de markt eruit waar liggen de kansen? Bij zoekwoorden onderzoek kijken we naar trends in markt, zoekvolumes, concurrentie, waarde, zoekintentie, advertentiedata etc. Op basis van het zoekwoordenonderzoek wordt een advies gegeven over de hierarchische indeling van de website en de content. De site hierarchie is nauw gerelateerd aan het zoekwoordenonderzoek en behoeft een diep inzicht in zoekvolume.

 

Google Analytics

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts. Met die kennis is het eenvoudig om de inhoud van je website te blijven verbeteren, zodat deze beter converteert.

 

Google Adwords

Enkel je site optimaliseren voor zoekmachines (SEO) is nog niet genoeg om je site breed bekendheid te geven. Bedrijven doen er goed aan om hun aanwezigheid (online presence) op internet te vergroten met een Google AdWords-campagne. Met AdWords kun je reclame maken op Google-websites en websites die gebruikmaken van Google AdSense-advertenties. Wij helpen je met de optimalisatie van je online campagne.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@accentinteractive.nl of bel direct naar 0172-603130

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.