Beoordeeld met een 9.4 9.4
Online Marketing Bureau

Online Marketing Bureau | Accent Interactive BV

Op zoek naar een no-nonsense Online marketing Bureau? Jij wilt resultaat zien van je online marketing, dat snappen wij maar al te goed. Daarom kun je bij Accent Interactive rekenen op een proactieve houding en denkwijze. 

Je wordt pas herkend als je gezien wordt. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Online geldt precies hetzelfde. Maar hoe word je gezien? Daar zorgen wij voor. Wij kunnen jou helpen om je vindbaarheid op internet te verbeteren.

Techniek

In de eerste plaats is het cruciaal is dat jouw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Wij analyseren jouw website en geven verbeterpunten door. Aan de hand hiervan optimaliseren wij de website waar nodig. Wij kijken onder andere naar factoren als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur, conversiepunten en microdata etc.

Strategie

Wanneer je met Accent Interactive een zoekmachine optimalisatietraject aangaat gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Onze online strateeg doet een trefwoorden en concurrentieonderzoek. Hoe ziet de markt eruit waar liggen de kansen? Bij zoekwoorden onderzoek kijken we naar trends in markt, zoekvolumes, concurrentie, waarde, zoekintentie, advertentiedata etc. Op basis van het zoekwoordenonderzoek wordt een advies gegeven over de hierarchische indeling van de website en de content. De site hierarchie is nauw gerelateerd aan het zoekwoordenonderzoek en behoeft een diep inzicht in zoekvolume.

Google Analytics

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts. Met die kennis is het eenvoudig om de inhoud van je website te blijven verbeteren, zodat deze beter converteert.

Google Adwords

Enkel je site optimaliseren voor zoekmachines (SEO) is nog niet genoeg om je site breed bekendheid te geven. Bedrijven doen er goed aan om hun aanwezigheid (online presence) op internet te vergroten met een Google AdWords-campagne. Met AdWords kun je reclame maken op Google-websites en websites die gebruikmaken van Google AdSense-advertenties. Wij helpen je met de optimalisatie van je online campagne.

Aan de slag met Online Marketing Bureau Accent Interactive!

Neem nu vrijblijvend contact op met ons. We helpen je graag verder!
Stuur een mail naar info@accentinteractive.nl of bel direct naar 0172-603130