Skala desktop mockup
// Magento 2 webshop

Skala.nl

Over het project

Een Magento 2 webshop voor het verhuur van elektronica.

Service

Magento 2

Klant

Skala/Elbuco

Branche

Verhuurspeciaalzaak

Skala.nl is al meer dan 40 jaar dé verhuurspeciaalzaak van Nederland. Voor een klein bedrag per maand huur je bij hen de allernieuwste apparatuur en modellen.

Heb je even geen budget voor een nieuwe TV, wasmachine, droger, laptop, fornuis of koelkast? Huur dan zonder zorgen!
De voordelen van huren bij Skala.nl:

Altijd het nieuwste van het nieuwste in huis Volledige service en garantie inclusief vervangend apparaat Geen onverwachte kosten Perfecte klantenservice: klanten waarderen Skala.nl met een 8,5!
 • Skala portfolio mockup
 • Skala mobiel mockup
 • Skala desktop mockup
 • Skala mockup

De samenwerking met Skala’s vorige e-commercebureau verliep niet naar wens. Daarom was Skala op zoek naar een nieuwe partij om mee samen te werken: een ervaren Magento-specialist, korte lijntjes en een fijne en duidelijke communicatie. De keuze is gevallen op Accent Interactive, en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.

Wij hebben het onderhoud, beheer en optimalisatie van de Magento 2 webshops overgenomen in drie heldere fasen:

Fase 1: overnemen van het technisch beheer van de webshops

Om de kwaliteit van de shop te kunnen beoordelen hebben we eerst een code review uitgevoerd. Hiervoor hebben we de code van de webshop helemaal gescand en een plan van aanpak gemaakt. Vanaf dat moment was Accent Interactive het nieuwe aanspreekpunt voor de webshops.

Fase 2: doorvoeren van hotfixes

Samen met onze opdrachtgever stelden wij een plan op om de hotfixes uit de code review door te voeren. Hierbij namen wij ook gelijk de meest dringende zaken waar Skala zelf tegenaan liep mee. Bovendien hadden we de inmiddels zeer verouderde shop ge-upgrade naar de nieuwste versie van Magento, zodat deze in ieder geval weer helemaal veilig was, en geschikt voor verdere optimalisatie. Andere quick wins die door ons uitgevoerd zijn waren onder andere op het gebied van performance en gebruiksvriendelijkheid voor de klant, nieuwe producttypen toegevoegd en tweaks gekoppeld met het ERP.

Fase 3: optimalisatie en doorontwikkeling

Vanuit de geoptimaliseerde basis konden wij de shops van Skala doorontwikkelen en blijven optimaliseren. En dat doen we nog steeds! Een webshop is immers een levend object: het is nooit definitief uitontwikkeld, en ook de e-commerce wereld verandert onafgebroken. Stilstand is achteruitgang. Optimaliseren zorgt voor een steeds betere klantbeleving en een hogere conversie.

Op zoek naar een Magento specialist?

Ons team van marketingspecialisten, creatievelingen en programmeurs werkt samen aan vooruitstrevende websites en webshops voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Neem contact op met Accent Interactive BV, je bent altijd van harte welkom om je wensen aan ons voor te leggen. Bel naar +31 172 603 130 of mail naar info@accentintercative.nl

Plan een meeting

Onze keurmerken en awards

 • fd gazellen 2019
 • FD Gazellen 2020
 • FD Gazellen 2021
 • oranje handelsmissiefonds
 • Magento 2 solution_specialist_award
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020