Beoordeeld met een 9.6 9.6
Sloggies Magento 2 webshop

Sloggies Magento 2 webshop

Magento 2 platform Sloggies

Sloggies Nederland en Belgie is onderdeel van Vetex BV. Deze populaire webshops zijn gebouwd in het Magento 2 platvorm. Een eerste indruk is heel belangrijk daarom hebben wij gekozen voor een visueel design. Dit geldt niet alleen voor het productaanbod, maar ook voor designonderdelen, zoals iconen, navigatie-objecten, kleurgebruik en contrastratio. Het design van de webshop is functioneel zijn en verstrekt de winkelervaring. De beeldstijl correspondeerd met de branding van het merk Sloggies. Het gebruik van de mobiele versie van de webshop is zo makkelijk mogelijk. De klant is in een paar stappen bij het afrekenproces.

 

Sloggies

Bij Sloggies bestelt u uw Sloggi ondergoed zoals u altijd al gewend bent. U kunt kiezen uit verschillende series voor dames en heren. Door de ruime voorraad van Sloggi artikelen wordt er altijd snel geleverd. U kunt gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen en betalen in een veilige omgeving. Voor persoonlijk advies kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

Voor Vetex B.V. heeft Accent Interactive een aantal webshops ontwikkeld. Het doel hiervan was om één template te ontwikkelen die op basis van fotografie en kleur een totaal andere look and feel zou krijgen. www.sloggies.nl 

Sloggies
Preview

Statistieken Sloggies

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts. Zo weet je of het budget voor jouw AdWords campagnes opgeschroefd kan worden, of dat jouw SEO campagnes nog wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Conversiepercentage van e-commerce verhoogd met 54,93%

Het conversiepercentage is het percentage van succesvolle conversie binnen het totaal aantal bezoekers van een website

Transacties verhoogd met 138,65%

Transacties is het totale aantal voltooide aankopen op de webshop.

Stats

 Case

Het team van Sloggies wilde een nieuwe internationale webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen wat zich vertaald in een makkelijk en overzichtelijk CMS. Samen hebben we gekozen voor Magento 2 als platform. Een verdubbeling van conversie ten opzichte van de oude situatie! De nieuwe website brengt veel beter de producten van Sloggies tot uiting en sluit bovendien veel beter aan op de (aankoop)reis van consumenten.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Joost staat je graag te woord.

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Vitaminesperpost Magento Commerce

Lees meer

Klantportal verzekeringen KlantOnline

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op