Beoordeeld met een 9.6 9.6
Sloggies Magento 2 webshop

Sloggies Magento 2 webshop

Magento 2 platform Sloggies

Bij Sloggies bestelt u uw Sloggi ondergoed zoals u altijd al gewend was. U kunt kiezen uit verschillende series voor dames en heren. Door de ruime voorraad van Sloggi artikelen wordt er altijd snel geleverd. U kunt gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen en betalen in een veilige omgeving. Voor persoonlijk advies kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

Voor Vetex B.V. heeft Accent Interactive een aantal webshops ontwikkeld. Het doel hiervan was om één template te ontwikkelen die op basis van fotografie en kleur een totaal andere look-and-feel zou krijgen. www.sloggies.nl 

Sloggies
Preview

Statistieken Sloggies

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en het gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzendt, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts. Zo weet je of het nuttig is het budget voor jouw AdWords campagnes aan te passen of dat jouw SEO campagnes nog wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Conversiepercentage van e-commerce verhoogd met 54,93%

Het conversiepercentage is het percentage succesvolle conversies van het totale aantal bezoekers van een website.

Transacties verhoogd met 138,65%

Transacties zijn het totale aantal voltooide aankopen in een webshop.

Stats

Case

Voor Vetex BV ontwikkelde Accent Ineteractive een compleet nieuwe webshop waarbij visueel design en gebruiksvriendelijkheid voorop stonden. Sloggies Nederland en Sloggies België zijn allebei onderdeel van Vetex BV. Deze populaire webshops hebben wij gebouwd op een Magento 2 platvorm. Omdat een eerste indruk heel belangrijk is hebben wij gekozen voor een aantrekkelijk, in het oog springend design. Hierdoor wordt niet alleen het productaanbod beter in beeld gebracht, maar is door de implementatie van mooie designonderdelen, zoals iconen, navigatie-objecten, kleurgebruik en contrastratio het navigeren in de webshop ook veel aantrekkelijker geworden! Wat ons betreft moet het design van de webshop zowel functioneel zijn als de winkelervaring versterken. Qua beeldstijl is gekozen voor de aansluiting bij de branding van het merk Sloggies. Bij het bouwen van de mobiele versie van de webshop is gekozen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is de klant in een paar stappen bij het afrekenproces.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Joost staat je graag te woord.

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Go-Keto - B2C WooCommerce webshop

Lees meer

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op