Beoordeeld met een 9.6 9.6
Sloggies

Magento 2 platform Sloggies

Sloggies Nederland en Belgie is onderdeel van Vetex BV. Deze populaire webshops zijn gebouwd in het Magento 2 platvorm. Een eerste indruk is heel belangrijk daarom hebben wij gekozen voor een visueel design. Dit geldt niet alleen voor het productaanbod, maar ook voor designonderdelen, zoals iconen, navigatie-objecten, kleurgebruik en contrastratio. Het design van de webshop is functioneel zijn en verstrekt de winkelervaring. De beeldstijl correspondeerd met de branding van het merk Sloggies. Het gebruik van de mobiele versie van de webshop is zo makkelijk mogelijk. De klant is in een paar stappen bij het afrekenproces.

 

Sloggies

Bij Sloggies bestelt u uw Sloggi ondergoed zoals u altijd al gewend bent. U kunt kiezen uit verschillende series voor dames en heren. Door de ruime voorraad van Sloggi artikelen wordt er altijd snel geleverd. U kunt gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen en betalen in een veilige omgeving. Voor persoonlijk advies kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

Voor Vetex B.V. heeft Accent Interactive een aantal webshops ontwikkeld. Het doel hiervan was om één template te ontwikkelen die op basis van fotografie en kleur een totaal andere look and feel zou krijgen. www.sloggies.nl 


Bekijk ook onze andere blogs