Technische SEO

Technische SEO

Technische SEO

Een site zonder SEO-technische knelpunten presteert beter in zoekmachines.

Content SEO en conversie

Natuurlijk moet een site uiteraard niet alleen technisch goed in elkaar zitten - ook de inhoud moet zoekmachinevriendelijk zijn, uniek en waardevol, goed gestructureerd, gericht op je doel en je doelgroep, oproepen tot actie en gericht zijn op conversie. Hierin ondersteunen onze content en CRO specialisten je graag.

Waarom SEO?

SEO staat voor 'zoekmachineoptimalisatie'. Met SEO bedoelen we het optimaliseren van je site voor vindbaarheid door zoekmachines. Verkeer via zoekmachines is gratis en het grootste deel van het online verkeer loopt via zoekmachines. Resultaten uit Google worden ook als geloofwaardiger gezien dan advertenties.

 SEO is een proces dat constante liefde en aandacht vergt. Maar de resultaten zijn voor de lange termijn. Als je morgen stopt met adverteren dan komt er niemand meer op je site. Maar als je morgen stopt met SEO dan duurt het veel langer voordat je bezoek terugloopt

Hoe werkt Google?

Zoekmachines zijn eigenlijk vindmachines. Ze speuren miljarden stukjes inhoud af en wegen duizenden factoren af om te bepalen welke inhoud waarschijnlijk de vraag van de zoeker beantwoordt. Zoekmachines proberen zoveel mogelijk de zoekbehoeften van mensen te imiteren:

  • Behoefte aan waardevolle inhoud
  • Behoefte aan heldere structuur
  • Behoefte aan unieke, niet-gekopieerde inhoud
  • Etc

Zoekmachines worden steeds slimmer, maar ze hebben nog steeds onze hulp nodig. Daar houden we in SEO rekening mee.

SEO Pakketten

Welk SEO pakket het beste bij jou past hang af van jouw online doelstellingen, de branche, de doelgroep en jouw online concurrentie. Accent Interactive heeft alles in huis om jou te helpen groeien met online marketing.

Klaar voor de volgende stap?

Accent Interactive werkt met trots voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Vertel ons over je project of stuur een reactie, we horen het graag! Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0172 – 60 31 30 of mail naar info@accentinteractive.nl