Ticketsysteem

Ticketsysteem Bugdrive, haal het maximale uit je organisatie

Ticketsysteem Bugdrive is een fraai en eenvoudig systeem om supporttickets van klanten te volgen, verzamelt uit uiteenlopende bronnen en deze allemaal op één locatie beheert. En vervolgens ze op prioriteit kan toewijzen en op te lossen.

Probeer het uit

 

Waarom heb je een ticketsysteem nodig?

Wanneer je een helpdesk hebt voor een groter bedrijf, kunnen er flink wat vragen binnenkomen. Zeker als er ook nog meerdere kanalen zijn, is het van belang om een ticketsysteem te hebben. Een ticketsysteem is software waarmee je klanten opgeslagen worden onder een zogenoemd ticketnummer. Zo is het makkelijk om terug te zoeken naar een specifiek geval of naam. Daarnaast kun je in één oogopslag zien hoe het ervoor staat met de afhandeling. Iedere ticket kun je namelijk een tag meegeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat het gesprek nog loopt, dat het is opgelost of dat de klant nog een antwoord moet krijgen.

 

Voordelen ticketsysteem:

  • Eenvoudig in gebruik 
  • Voor elk bedrijf geschikt
  • Ongelimiteerd aantal projecten
  • Tijdregistratie
  • Overzichtelijk dashboard
  • Filters

 

Helpdesk

Het ticketysteem is ontworpen vanuit de gedachte dat een dienstverlener werkt in teams. Hierdoor is het eenvoudig om tickets naar teams en/of medewerkers toe te wijzen. Op elk moment heeft de helpdesk medewerker inzicht in de status van alle meldingen via dashboards, filters en overzichten. Met een supportticketsysteem kunnen supportteams de communicatie met de klant stroomlijnen in één enkel ticket, allemaal binnen een georganiseerde workflow.

De gebruiker communiceert via het webportaal direct met de helpdesk medewerkers. Handig want zo heeft jouw hele helpdesk team een uitstekend inzicht van de meldingen die zijn aangemaakt en kunnen deze afhandelen via de daarvoor gemaakte afspraken. Kortje lijntjes en direct contact.

 

Zelf Bugdrive uitproberen?

Dat kan. Vraag nu een proefdemo van 30 dagen aan. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.