Beoordeeld met een 9.6 9.6
Vitaminesperpost  Magento Commerce

Vitaminesperpost Magento Commerce

Vitaminesperpost.nl is een Magento webshop met een breed assortiment aan voedingssupplementen. De webshop biedt kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen tegen een goede prijs, en heeft daarmee een belangrijke plaats in de markt veroverd: Vitaminesperpost.nl is dé specialist op het gebied van voedingssupplementen.

Preview

Case

Om door te kunnen blijven groeien was Vitaminesperpost.nl op zoek naar een goede en betrouwbare online partner. De vernieuwde webshop moest het online aanbod naar een hoger niveau tillen, daarom is de conversie geoptimaliseerd, features uitgebreid en zijn optimalisaties doorgevoerd. Accent Interactive heeft deze optimalisaties doorgevoerd binnen de complexe infrastructuur van Magento Commerce en Adobe Cloud hosting.
Hierbij was het krijgen van een nog betere aansluiting bij huidige en toekomstige klanten het overkoepelende doel.

De oplossing

Accent Interactive en Vitaminesperpost.nl reserveren maandelijks uren waarin wordt gewerkt aan het nog verder optimaliseren van klantvriendelijkheid, conversie en user experience. In overleg met Vitamineperpost.nl is de prioriteit van elke feature bepaald. Vervolgens zijn de features met de hoogste prioriteit als eerste opgepakt door ons team van in-house developers. Zo zorgen we er samen met onze opdrachtgever voor dat we vooral werken aan de features die het meeste effect sorteren, en werkt Vitaminesperpost.nl continu verder aan nóg tevredener klanten.

Dit alles heeft geresulteerd in een technisch supersterke webshop met optimale gebruikerservaring, kortom een stabiele basis voor de toekomst!

Al jarenlang werken wij met veel plezier samen met Vitaminesperpost.nl.

Case