Beoordeeld met een 9.6 9.6
Website bouwer

Website bouwer

Website bouwer uit Alphen aan den Rijn of omgeving nodig?

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare website bouwer uit Alphen aan den Rijn of omgeving?

Accent Interactive BV is een website bouwer gericht op het MKB. Ruim 100 klanten in heel Nederland. Bekijk gerust onze portfolio. Een maatwerk website is vanaf € 2.999,-

Onze website bouwers zorgen ervoor dat jouw website wordt gebouwd conform de laatste technieken. Ben jij op zoek naar een nieuwe bedrijfs website, maatwerk website, webshop, portal, ticketsysteem of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf? 

  • website passend bij online strategie
  • functioneel, goedwerkend online platform 
  • goede gebruikerservaring
  • SEO geoptimaliseerd
  • Onderscheiden interactief design
  • binnenhalen van nieuwe leads
  • langdurige samenwerking

Websitebouwer nodig?  

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van corporate websites. Een goede website is een uiterst complex platform. Een corporate website is meer dan alleen het online ‘gezicht’ van een organisatie. De succesvolle website overtuigt bezoekers, zorgt voor leads, nieuwe klanten, bekendheid, meer omzet . Daarom zitten we al in het voortraject bij jullie aan tafel. We geven consultancy over techniek, maar ook over online marketing. Met een ervaren en enthousiast team van designers, online strategen en front- en backend developers ontwerpen en bouwen we bij Accent Interactive websites van A tot Z.

Een interactieve website of een WordPress website

Het ontwikkelen van een corporate website is een grotere investering dan bijvoorbeeld een eenvoudige WordPress website, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Kwaliteit kost geld, maar een goede website verdient zichzelf op termijn gemakkelijk terug.” Jouw website is veel meer een online platform dat helemaal geoptimaliseerd is voor jouw bedrijf. Een succesvolle website laat letterlijk zien wie jullie zijn, bezit overtuigende content en heeft op elke pagina de goede call-to-action. Ons doel is samen een mooi eindproduct realiseren.

website bouwer

Onze aanpak voor een website bouwen

Wat mag je van ons verwachten als we aan de slag gaan? Voor een optimale corporate website lopen wij samen met jou de stappen uit onderstaand model door. Natuurlijk is niet elk project hetzelfde is, vormt dit model voor ons wel de leidraad. Door deze werkwijze betrekken we je bij iedere stap in het proces. Na de oplevering van jullie website blijven we betrokken. Ook als de corporate website is opgeleverd, kun je altijd bij ons terecht! Met verschillende tools analyseren we het gedrag van jouw publiek op de website en doen we aanpassingen die de resultaten verbeteren.

aanpak

Nieuwsgierig?

Dan kun je natuurlijk eerst even in ons portfolio kijken naar de corporate websites die we hebben gerealiseerd. We hebben diverse corporate websites gemaakt het bedrijfsleven. Wil jij ook verder groeien met een krachtige corporate website? Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.