Website laten maken Alphen aan den Rijn

Website laten maken Alphen aan den Rijn

Wil je een website laten maken door een internetbedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Accent Interactive aan de Hoorn 312D 2404 HL in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres.

Een professionele website wekt vertrouwen bij de klant en prospect. In één oogopslag zien jouw bezoekers wie je bent en wat je doet. Die eerste indruk is belangrijk. Daarom besteden onze developers en vormgevers extra veel aandacht aan het concept en design.

Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of je het onderhoud van jouw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij ons kun je de website laten maken die aan jouw wensen voldoet.

Moeilijk?

Helemaal niet! Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. Of het nu gaat om een nieuwssysteem, acties, producten of vacatures: je regelt het eenvoudig zelf!

Het Accent Interactive CMS is door onszelf ontwikkeld en wordt speciaal voor jouw site op maat aangepast. En wil je later de functionaliteiten uitbreiden? Geen probleem!

Maatwerk of Wordpress?

Natuurlijk wil je zelf teksten en afbeeldingen van je website kunnen aanpassen. Daarom wil je een website met een Content Management Systeem. Maar welk CMS is voor jou het beste?

Met een CMS hoef je je minder zorgen te maken over de techniek achter de site. Een goed CMS draagt bij in de zoekresultaten, is makkelijk uitbreidbaar, eenvoudig te onderhouden en gebruiksvriendelijk.

Wordpress is flexibele en krachtige opensource software. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en kan als weblog of als website worden ingezet.

Je website kan worden voorzien van het op maat gemaakte Accent Interactive contentmanagementsysteem (CMS). Hiermee houd je op eenvoudige wijze zelf je site bij, en dat zonder software- of technische kennis!

Wij maken niet alleen websites voor landelijke klanten maar ook uit de regio. Onze klanten komen uit de regio’s Nieuwkoop, Utrecht, Lisse, Leiden, Bodegraven, Waddinxveen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Uithoorn en Mijdrecht.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.