Website ontwikkeling

Maatwerk websites

Ben jij op zoek naar een nieuwe maatwerk website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Dat doen we voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. We nemen drempels weg en helpen je effectief te communiceren met je doelgroep.

 

Interactive Design

Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving voor al jullie bedrijfsuitingen. Bij Accent Interactive staat de persoonlijke aanpak voorop. Deze persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk! Een trevreden klant staat voorop en daar draait het voor ons allemaal om. Samen een mooi eindproduct realiseren. We denken graag mee en gaan dan een stapje verder om onze deskundigheid met jou te delen.

 

Gespecialiseerd in maatwerk websites

Het Accent Interactive CMS is door onszelf ontwikkeld en wordt speciaal voor jouw site op maat aangepast. En wil je later de functionaliteiten uitbreiden? Geen probleem!

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. We stellen de techniek in dienst van de communicatiedoelen en niet andersom. Want het is belangrijk dat de boodschap overkomt. Daarom zitten we bij voorkeur al in het voortraject bij de klant aan tafel. We adviseren dan niet alleen over techniek, maar ook over marketing.

Met een ervaren team van designers en zeer ervaren front- en backend developers ontwikkelen en bouwen we websites van A tot Z.  

 

Aanpak

Samen met de opdrachtgever doorlopen we onderstaande stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde! Wij vinden het belangrijk om de opdrachtgever bij het proces te betrekken.

 

 

De klant staat centraal

De klant staat centraal. Klanten bewegen is het doel. Techniek? Media? Online marketing? Social media? Die zetten we in om dat doel te bereiken.

 

Communicatiecampagne

Een website alleen heeft geen bestaansrecht. Een website is een middel dat een doel moet dienen. Of dat doel nu is om bezoekers te bewegen of om bezoekers op een betaalknop te laten klikken, maakt niet uit. Daarom is een website altijd onderdeel van een online campagne. En is de online campagne weer onderdeel van een totale communicatiecampagne. Wij helpen je graag deze campagne vorm te geven, want dat is waar wij goed in zijn.

 

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jou nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.