Website ontwikkeling

Maatwerk websites

Ben jij op zoek naar een nieuwe maatwerk website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Dat doen we voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. We stellen de techniek in dienst van de communicatiedoelen en niet andersom. Want het is belangrijk dat de boodschap overkomt. Daarom zitten we al in het voortraject bij de klant aan tafel. We adviseren dan niet alleen over techniek, maar ook over marketing.. Met een ervaren team van designers, online strategen, front- en backend developers ontwerpen en bouwen we websites van A tot Z.

 

Aanpak

Samen met de opdrachtgever doorlopen we onderstaande stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde! Wij vinden het belangrijk om de opdrachtgever bij het proces te betrekken.

Strategie

Online succes begint met een goede strategie. De website is een onderdeel van het bedrijfsproces. We denken graag mee en gaan dan een stapje verder om onze deskundigheid met jou te delen.

Interactive Design

Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving voor al jullie bedrijfsuitingen. Bij Accent Interactive staat de persoonlijke aanpak voorop. Deze persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk! Een trevreden klant staat voorop en daar draait het voor ons allemaal om. Samen een mooi eindproduct realiseren.

Samen met de opdrachtgever doorlopen we onderstaande stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde! Wij vinden het belangrijk om de opdrachtgever bij het proces te betrekken.

 

Feestje

Na weken/maanden hard werken is het zover, de website gaat live! Dit moment willlen we niet zomaar voorbij laten gaan. We proosten graag met jullie het glas op de fijne samenwerking.  Ook krijgen jullie een workshop over het CMS.

Evaluatie

De site is opgeleverd en draait alweer een paar weken live. We gaan samen om te tafel zitten om de website te valuareen. Dit doen we onder andere aan de hand van Google Analytics en het strategieplan. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Bekijk hier ons portfolio >

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive BV voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.