Meer weten?

Website ontwikkeling

 Websites die rendement opleveren

Responsive website, webshop, portal of intranet

Vraag offerte aan

Ben jij op zoek naar een nieuwe responsive website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Accent Interactive ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Dat doen we voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. We nemen drempels weg en helpen je effectief te communiceren met je doelgroep.

Gespecialiseerd in maatwerk websites

Het Accent Interactive CMS is door onszelf ontwikkeld en wordt speciaal voor jouw site op maat aangepast. En wil je later de functionaliteiten uitbreiden? Geen probleem!

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. We stellen de techniek in dienst van de communicatiedoelen en niet andersom. Want het is belangrijk dat de boodschap overkomt. Daarom zitten we bij voorkeur al in het voortraject bij de klant aan tafel. We adviseren dan niet alleen over techniek, maar ook over marketing.

Met een ervaren team van designers en zeer ervaren front- en backend developers ontwikkelen en bouwen we websites van A tot Z. 

De klant staat centraal

De klant staat centraal. Klanten bewegen is het doel. Techniek? Media? Online marketing? Social media? Die zetten we in om dat doel te bereiken.

Communicatiecampagne

Een website alleen heeft geen bestaansrecht. Een website is een middel dat een doel moet dienen. Of dat doel nu is om bezoekers te bewegen of om bezoekers op een betaalknop te laten klikken, maakt niet uit. Daarom is een website altijd onderdeel van een online campagne. En is de online campagne weer onderdeel van een totale communicatiecampagne. Wij helpen je graag deze campagne vorm te geven, want dat is waar wij goed in zijn.

Laravel PHP framework

Voor complexe websites en applicaties met uitgebreide functionaliteiten gebruiken we het populaire PHP framework Laravel. Laravel maakt de mooiste applicaties Het gebruik van Laravel maakt jouw applicatie sneller, veiliger en moderner. Laravel is het nieuwste populaire PHP framework en dat merk je. De door ons ontwikkede software vervult hierdoor de hoogste eisen op het gebied van snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid. Bij Accent Interactive ontwikkelen we met name grotere (web)applicaties. Daarom maken we uitsluitend gebruik van zeer betrouwbare frameworks. PHP framework Laravel is open source wat inhoudt dat de software wordt ondersteund door een wereldwijde community van developers.

Wordpress website

Wil je een wordpress website laten bouwen en heb je hele specifieke wensen? Wordpress is flexibele en krachtige opensource software. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en kan als weblog of als website worden ingezet. Meerere sites naast elkaar? Als grote organisatie of als koepelorganisatie bestaat vaak de wens om meerdere sites naast elkaar te hebben die qua ontwerp en techniek erg op elkaar lijken. WordPress Multisite biedt hier een prachtige oplossing voor. Een WordPress website laten maken door Accent Interactive  betekent een gebruiksvriendelijk CMS Met 15 jaar online ervaring weten onze webdesigners precies hoe jouw website gerealiseerd moet worden. Precies zoals je wenst of eigenlijk net dat beetje extra. Een website met een topdesign, die ook nog eens klanten oplevert.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers zoals NPO, AVROTROS, FocusCura, Saxion, Gemeente Nieuwkoop en Tribal gingen je met veel tevredenheid voor.

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.

Wat zeggen onze klanten over ons

'Ik ken Accent Interactive als een zeer professioneel bedrijf dat altijd hoge kwaliteit levert, ook als de tijdsdruk hoog is. Chief nerd Joost en zijn medewerkers hebben hart voor hun werk en denken graag met je mee. Ze weten goed wat er speelt rond je project en komen steeds met slimme oplossingen en suggesties. Op issues wordt snel en goed gereageerd, waardoor jij altijd door kunt gaan met je werk en niet wordt opghouden door een site die niet doet wat jij wilt. En had ik al gezegd dat het ook gewoon erg leuke mensen zijn met wie je fijn kun werken? De site die Accent Interactive heeft gebouwd voor NPO Gezond is zeer stabiel en trekt veel meer bezoekers dan de vorige site. Het laten bouwen van je site, zoekmachine optimalisatie, het maakt niet uit, Accent Interactive heeft NPO Gezond op al deze terreinen goed geholpen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen' -  Annemarie Vollebregt , AVROTROS Interactieve Media

Meer weten ?

Wij adviseren u graag over uw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.