Website ontwikkeling

Website ontwikkelen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel full service internetbureau in Alphen aan den Rijn, Accent Interactive BV. Wij ontwerpen en ontwikkelen online concepten. Dat doen we voor de publieke omroepen, het MKB, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Daarbij stellen wij de techniek in dienst van de communicatiedoelen en niet andersom. Per slot van rekening gaat het erom dat de boodschap overkomt.

Aanpak

Als eerste stap zitten we graag met jou om de tafel. Samen doorlopen we diverse stappen. Flexibiliteit is hierbij belangrijk, niet elk project is hetzelfde! Daarom zitten we in het voortraject al bij de klant aan tafel. We adviseren dan niet alleen over techniek, maar ook over marketing. Met een ervaren team van designers, online-strategen en front- en backend developers ontwerpen en bouwen we websites van A tot Z. Wij vinden het belangrijk om de opdrachtgever bij het hele proces te betrekken.

Online strategie, zoekmachine optimalisatie

Online succes begint met een goede online strategie. De website is een onderdeel van het bedrijfsproces. We denken graag mee en gaan dan nog een stapje verder door onze deskundigheid met jou te delen. We werken met een team van diverse specialisten. Met een online strategie definieer je haalbare doelen die binnen de organisatiekaders optimaal bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Naast het vaststellen van jouw online strategie gaan we aan de slag met een zoekwoorden onderzoek.

Het creëren van kwalitatieve content die aansluit op de doelgroep wordt steeds belangrijker. Zoekmachines kunnen relevantie en kwaliteit steeds beter herkennen en de kwaliteit van content heeft impact op het rendement van online adverteren. Steeds vaker is content dan ook een belangrijk onderdeel van de online strategie. Wij helpen je graag!

Interactive Design

Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving voor al jullie bedrijfsuitingen. Bij Accent Interactive staat een persoonlijke aanpak voorop. Deze aanpak ‘op maat’ vinden wij erg belangrijk! Een tevreden klant staat voorop en daar draait het voor ons allemaal om. Samen een mooi eindproduct realiseren. Onze designers ontwerpen op basis van de UX/UI methode. UX is de afkorting voor User Experience. UI is de afkorting voor User Interface. Binnen ons internetbureau hebben we specialisten die beide disciplines beheersen en iets wat essentieel is voor het ontwikkelen van een goede website.

Technische SEO

Om goed te kunnen scoren in de organische zoekresultaten, is het belangrijk dat de techniek van je website zoveel mogelijk op orde is. Techniek is naast linkbuilding en content één van de drie basiselementen van SEO. Wil je graag de technische SEO analyse van je website? Vraag dan nu technische SEO analyse aan.

Feestje

Na weken of soms maanden hard werken is het dan zover, de website gaat live! De livegang willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We heffen graag met jullie het glas om de fijne samenwerking en het eindresultaat een feestelijk tintje te geven. Ook krijgen jullie een workshop over het CMS.Evaluatie

Evaluatie

De site is opgeleverd en draait alweer een paar weken live. Dat is het moment om samen met jullie om tafel te zitten om de website te evalueren. Dit doen we onder andere aan de hand van Google Analytics en het strategieplan. Wat gaat goed en wat kan beter?

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, een internetbureau uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van webshops en websites in Magento 2, WooCommerce, Prestashop, OpenCart webshop WordPress website en Maatwerk websites. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis. Door onze ruime ervaring op het gebied van E-Commerce, Maatwerk websites en applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar jouw wensen, maar kunnen zij ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen jouw organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door E-commerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

Website ontwikkeling

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive BV voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar +31 172 603 130.

Onze Awards & Keurmerken

 • Magento webshop
 • Maatwerk website Fonk
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020