WordPress Specialist

WordPress Specialist nodig?

 

Een nieuwe of verbeterde Wordpress site? Accent Interactive BV is specialist op het gebied van Wordpress en Woocommerce sites die jouw omzet verhogen

Ben jij op zoek naar een WordPress specialist? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt WordPresen WooCommerce websites. Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?

 

  • Website passend bij online strategie
  • Werken met E-commerce specialist behorende tot de top 10 E-commerce bureaus
  • Meerdere gebruikers en gebruikersrollen
  • Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp
  • Op basis van UX/UI Design

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die je gewoon kan bellen, mailen of waar je eenvoudig een ticket kan inschieten? Bij Accent Interactive staat persoonlijk contract hoog in het vaandel. Wij kennen jouw product/dienst door en door. En denken graag met jou mee om je website succesvoller te laten zijn. Wij delen graag onze kennis.

 

Zoals gezegd zijn wij een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de WordPress specialist in ons naar boven en ontwikkelen wij zelf oplossingen op maat.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, WordPress specialisten in Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

 

Google

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast bevat de website verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid en veiligheid nog verder wordt verbeterd.

 

Ik wil graag meer weten

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.