Beoordeeld met een 9.6 9.6
WordPress Specialist

WordPress Specialist nodig? Wij ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden maatwerk WordPress websites

Internetbureau Accent Interactive is  gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops. Ons team heeft jarenlang kennis en ervaring met het ontwikkelen van websites. Onze WordPress specialisten helpen jou graag verder met een website die  hoger rankt in Google. Daar worden wij blij van. Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Ben jij op zoek naar een deskundig en pro actief bureau om mee samen te werken? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt WordPress en WooCommerce websites. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve webites kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Hierbij zetten we de voordelen op een rijtje: 

  • Website passend bij online strategie
  • Werken met E-commerce specialist behorende tot de top 10 E-commerce bureaus
  • Meerdere gebruikers en gebruikersrollen
  • Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp op basis van UX/UI Design
  • We werken open, eerlijk en transparant. Je kunt alles volgen in ons ticketsysteem.
  • Vanwege het open-source karakter ben je niet afhankelijk van de ontwikkelaar van de website

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die je gewoon kan bellen, mailen of waar je eenvoudig een ticket kan inschieten? Bij Accent Interactive staat persoonlijk contract hoog in het vaandel. Wij kennen jouw product/dienst door en door. En denken graag met jou mee om je website succesvoller te laten zijn. Wij delen graag onze kennis.
Zoals gezegd zijn wij een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de nerd in ons naar boven en ontwikkelen wij zelf oplossingen op maat.

Interactive design

Onze WordPress experts en ontwikkelaars kennen alle tips and tricks. We werken niet met standaard WordPress thema’s, maar ontwerpen een uniek webdesign voor jullie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving voor al jullie bedrijfsuitingen. Bij Accent Interactive staat de persoonlijke aanpak voorop. Een tevreden klant staat voorop en daar draait het voor ons allemaal om. Samen een mooi eindproduct realiseren. Onze designers ontwerpen op basis van UX/UI methode. Binnen ons internetbureau hebben we specialisten die beide disciplines beheersen en die dus essentieel zijn voor het ontwikkelen van een goede website. We zorgen voor het gemak dat je als gebruiker verwacht en creëren verrassingen die juist je verwachtingen overtreffen. Als het design is goedgekeurd, bouwen we de website in WordPress. Helemaal op maat, specifiek voor jouw doelstellingen. Na het implementeren van de content en het testen zetten we je website live en zorgen we dat de oude URL's worden verwezen naar de nieuwe URL's.

Waarom een WordPress website?

WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS ter wereld. WordPress is een open source systeem. WordPress is altijd in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe updates vrijgegeven met de nieuwste ontwikkelingen. Elke week houden we jouw WordPress website en plugins up to date. Wil je de functionaliteit van je WordPress website uitbreiden? Geen probleem. WordPress is op zich al erg compleet, maar met WordPress plugins kun je de functionaliteit van je WordPress website nog enorm uitbreiden. Dat scheelt veel maatwerk ontwikkelkosten. Door onze jarenlange ervaring met WordPress websites helpen wij jou graag verder om je doelen te behalen.

Online marketing

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast bevat de website verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid en veiligheid nog verder wordt verbeterd. Daarnaast zorgen we er in ieder traject voor dat het resultaat van onze inspanningen meetbaar is.

Heb jij al een WordPress website, maar ben je niet tevreden met je huidige bureau?

Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige Digital Agency. Afspraken worden niet nagekomen, ze reageren laat of er is altijd wel een ander probleem. Maar van bureau overstappen is veel gedoe, toch? Nee hoor.

Bij Digital Agency Accent Interactive BV zijn we gespecialiseerd in webshopovername beheer en optimalisatie van jouw webshop. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen webshops met succes overgenomen. Liever niet meteen voor webshopovername gaan? Geen probleem, bij Accent Interactive BV is het mogelijk om eerst een webshop audit te laten doen.

Ontdekken hoe jij digitaal kunt groeien?

Onze Solution Specialist Joost staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden. Vertel ons jouw uitdaging.Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs. Bel naar 0172-603130 of mail naar info@accentinteractive.nl