Beoordeeld met een 9.6 9.6
WordPress Specialist

WordPress Specialist nodig?

Internetbureau Accent Interactive is  gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops. Ons team heeft jarenlang kennis en ervaring met het ontwikkelen van websites. Onze WordPress specialisten helpen jou graag verder met een website die  hoger rankt in Google. Daar worden wij blij van. Geen uitdaging gaan we uit de weg. 

Een nieuwe of verbeterde Wordpress site? Accent Interactive BV is specialist op het gebied van Wordpress en Woocommerce sites die jouw omzet verhogen

Ben jij op zoek naar een deskundig en pro actief bureau om mee samen te werken? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt WordPress en WooCommerce websites. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve webites kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Hierbij zetten we de voordelen op een rijtje: 

  • Website passend bij online strategie
  • Werken met E-commerce specialist behorende tot de top 10 E-commerce bureaus
  • Meerdere gebruikers en gebruikersrollen
  • Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp
  • Op basis van UX/UI Design

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die je gewoon kan bellen, mailen of waar je eenvoudig een ticket kan inschieten? Bij Accent Interactive staat persoonlijk contract hoog in het vaandel. Wij kennen jouw product/dienst door en door. En denken graag met jou mee om je website succesvoller te laten zijn. Wij delen graag onze kennis.

Zoals gezegd zijn wij een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de nerd in ons naar boven en ontwikkelen wij zelf oplossingen op maat.

Is een open source website de beste keuze voor jou?

Dat hangt af van je wensen en de doelen die je met je website wilt bereiken. Na een oriënterend gesprek weten we precies wat je zoekt en geven we een gericht advies over het geschiktste platform.

Interactive design

Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving voor al jullie bedrijfsuitingen. Bij Accent Interactive staat de persoonlijke aanpak voorop. Deze persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk! Een tevreden klant staat voorop en daar draait het voor ons allemaal om. Samen een mooi eindproduct realiseren. Onze designers ontwerpen op basis van UX/UI methode. UX is de afkorting voor User Experience. UI is de afkorting voor User Interface. Binnen ons internetbureau hebben we specialisten die beide disciplines beheersen en die dus essentieel zijn voor het ontwikkelen van een goede website. We zorgen voor het gemak dat je als gebruiker verwacht en creëren verrassingen die juist je verwachtingen overtreffen.

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress is een open source systeem. WordPress is altijd in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe updates vrijgegeven met de nieuwste ontwikkelingen. Elke week houden we jouw WordPress website en plugins up to date. Wil je de functionaliteit van je WordPress website uitbreiden? Geen probleem. WordPress is op zich al erg compleet, maar met WordPress plugins kun je de functionaliteit van je WordPress website nog enorm uitbreiden. Dat scheelt veel maatwerk ontwikkelkosten. Door onze jarenlange ervaring met WordPress websites helpen wij jou graag verder om je doelen te behalen.

Online marketing

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast bevat de website verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid en veiligheid nog verder wordt verbeterd. Daarnaast zorgen we er in ieder traject voor dat het resultaat van onze inspanningen meetbaar is.

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau in Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

Ik wil graag meer weten

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.