Beoordeeld met een 9.6 9.6
E-commerce bureau

Waarom je een e-commerce bureau nodig hebt

De voordelen van werken met een Full Service E-commerce bureau zetten wij graag voor je op een rijtje.  Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van je webshop. Het resultaat:

  • Een gebruiksvriendelijke maatwerk webshop
  • Een fantastische customer experience
  • Optimaal bereik en aantal bezoekers
  • Hogere conversie
  • Loyale, terugkerende gebruikers
  • Een hogere omzet

E-commerce bureau voor B2C webshop

E-commerce bureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de webshop kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design. Alles specifiek gericht op de B2C doelgroep.

E-commerce bureau voor B2B webshop

Een B2B webshop wordt heel anders opgezet. Als je B2B gericht bent, stel je hele andere eisen aan een e-commerce platform, het contact, de levering en de service dan de consument. Een B2B onderneming heeft namelijk te maken met complexe systemen, logistieke processen en klantspecifieke afspraken die al jaren gelden.

Keuze Platform

Wij werken met diverse webshop platforms: Magento 2, WooCommerce, Prestashop of OpenCart webshop. De platformen hebben elk hun eigen tarieven. Wij zullen jou adviseren welk platform het beste bij jouw bedrijf, wensen en ambities past.

Magento is het meest uitgebreide e-commerce beheersysteem ter wereld en biedt daardoor veel mogelijkheden. Woocommerce (WordPress) en Magento zijn internationaal goede keuzes, en dus ook voor de Nederlandse markt. PrestaShop is geschikt voor kleine, middelgrote en grote webshops. Het aantal landen en talen is bijna onbeperkt. Met één webshop kun je de hele wereld bedienen in elke denkbare taal. OpenCart is een vrij eenvoudige e-commerce tool die geschikt is voor kleine en (middel) grote webwinkels.

E-commerce bureau Accent Interactive maakt webshops die eenvoudig zelf te onderhouden en te monitoren zijn. Voordat we de maatwerk webshop ontwikkelen, gaan we eerst met jou in gesprek. Aan de hand van onder meer jouw productaanbod, doelgroep en doelstellingen bepalen we  de juiste strategie. Vervolgens wordt er een grafisch ontwerp ontwikkeld dat uniek is voor jouw organisatie. Dit ontwerp wordt ingebouwd binnen het gekozen platform.

sloggies-mockup

Plan van aanpak e-commerce bureau Accent Interactive

E-commerce bureau Accent Interactive wil graag jouw partner in e-commerce zijn. Samen doorlopen we de stappen uit onderstaand model. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af: ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Zoals goede partners dat doen.

accent-infographic

Zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan schakel je Accent Interactive in als de specialist voor jouw website of webshop! Samen kijken we waar de kracht van jouw business ligt en waar potentie voor groei zit. Om jouw website hoger in Google te laten komen, optimaliseren wij diverse onderdelen van jouw website. Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot technische SEO. Maandelijks krijg je een rapportage van ons bureau, met daarin de voortgang van jouw website of webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google.

Even sparren over jouw ideeën?

We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.