// WordPress webshop

WooCommerce webshop

WooCommerce webshop laten maken?

Op zoek naar een WordPress specialist? Accent Interactive BV ontwikkelt al 17 jaar hoogwaardige websites en webshops op maat. Ons team staat voor je klaar!

Ons team maakt gebruik van bewezen opensourcesystemen, zoals Woocommerce en Magento 2. WooCommerce is een webshop plugin voor Wordpress. Deze plugin tovert een normale website om tot een webshop.

De voordelen van een WooCommerce webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Om te beginnen onderzoeken wij de customer journey van jouw doelgroep. Met die uitkomsten bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

Het resultaat:

Gebaseerd op WordPress Het is tegen relatief lage kosten op te zetten (in vergelijking met Magento of een Custom CMS) Woocommerce is nummer 1 Vanwege het open-source karakter ben je niet afhankelijk van de websitebouwer Eenvoudig in gebruik

Wij zorgen samen met onze opdrachtgevers voor een goed eindresultaat. We werken intensief samen om de ontwikkeling van jouw platform te realiseren. Dit doen wij door jouw ambitie te achterhalen en te kijken hoe een WordPress platform hierbij past.

bootcamp_slide4

Waarom WooCommerce?

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina’s in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

Zo’n 30% van alle webshops draait op WooCommerce. Is dit een voordeel? Jazeker! Als je een andere dienst wil integreren (iDeal, Paypal, Exact), dan zijn al duizenden mensen voorgegaan met hetzelfde probleem en de integratie hiervan. Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost.

Een ander voordeel is dat WooCommerce  bestaande templates heeft. Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen. Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen. Hierdoor worden de mogelijkheden nog uitgebreider.

Kortom, WooCommerce is zo populair door de eenvoud en de grote flexibiliteit die het systeem biedt.

Of het nu gaat om eenvoudige producten of abonnementsvormen, als WooCommerce specialist kunnen wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie; bij Accent Interactive krijg je een oplossing op maat.Aan de slag met WordPress?

Aan de slag met WooCommerce?

Wanneer Accent Interactive jouw WordPress website oplevert, verzorgen we voor een heldere cursus. Zo kunnen je direct aan de slag met het CMS. Extra uitleg of cursussen nodig? We horen het graag.

Redactiesysteem, Orkun maakt een notitie tijdens meeting

Heb jij al een WordPress webshop, maar ben je niet tevreden met je huidige bureau?

Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige webbureau. Afspraken worden niet nagekomen, ze reageren traag of er is altijd wel een ander probleem. Maar van webbouwer overstappen is veel gedoe, toch? Nee hoor.

Bij Digital Agency Accent Interactive BV zijn we gespecialiseerd in webshopovername beheer en optimalisatie van jouw webshop. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen webshops met succes overgenomen. Liever niet meteen voor webshopovername gaan? Geen probleem, bij Accent Interactive BV is het mogelijk om eerst een webshop audit te laten doen.

// Beoordeeld met een 9.7

Ervaringen van klanten

Accent Interactive heeft Magento gecertificeerde developers in dienst. Die jou graag helpen om jou shop te laten groeien.

  • Maartje van der Weegen, mede-eigenaar De Bruidshoek

    Ik vind vooral de persoonlijk aanpak in de samenwerking heel fijn. We kunnen snel schakelen. De lijntjes zijn kort, en het is fijn om precies te weten bij wie je moet zijn. Als we een probleem hebben dan denken ze mee. Van de een op de andere dag heb je al concrete plannen.

Veel gestelde vragen

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor dat is geen verplichting, al raden we het wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopende onderhoud, beheer & doorontwikkeling.

Hoelang duurt de overname van mijn webshop?

Gemiddeld reserveren we 3 dagen voor een webshop overname. Dit is inclusief de code review.

Doen jullie een code review?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw webshop in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Ontdekken hoe jij digitaal kunt groeien?

Onze Awards & keurmerken

  • fd gazellen 2019
  • FD Gazellen 2020
  • FD Gazellen 2021
  • oranje handelsmissiefonds
  • Magento 2 solution_specialist_award
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020