// WordPress webshop

WooCommerce webshop

Maak van je WordPress site een webshop met WooCommerce

Wil je producten toevoegen aan een bestaande of nieuwe website? WooCommerce is de webshop plugin voor jou WordPress website. Met deze plugin tover je een normale website om tot een krachtige WooCommerce webshop. En toch bespaar je op ontwikkelkosten, omdat zowel WordPress als WooCommerce open source zijn. 

Zo’n 30% van alle webshops draait op de plugin WooCommerce. Is dit een voordeel? Jazeker! Als je een extra dienst wilt integreren in je webshop (bijvoorbeeld iDeal, Paypal of Exact), dan zijn duizenden mensen je al voorgegaan. Knelpunten zijn door hen al opgelost en dus kun jij die nieuwe dienst vaak probleemloos integreren in je website. 

WooCommerce webshop laten bouwen in Alphen aan den Rijn

Waarom een WooCommerce webshop laten bouwen?

Naast de al genoemde voordelen heeft een WooCommerce webshop ook een enorm aanbod van templates waar je uit kunt kiezen. Deze kun je aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten vaak moeiteloos toevoegen. Ook worden er veel plugins speciaal voor WooCommerce gemaakt. Hierdoor breiden de mogelijkheden zich nog verder uit. Een WooCommerce webshop laten maken heeft dus veel voordelen.

Oké, duidelijk. Jij wilt een WooCommerce webshop laten bouwen. De juiste WordPress webshop plugin. Maar waarom zou je die door Accent Interactive laten ontwikkelen?

WooCommerce webshop laten bouwen in Leiden

Accent Interactive

Onze specialisten kennen WordPress en WooCommerce op hun duimpje. Maar we werken ook met andere e-commerce platforms, zoals Magento en Adobe Commerce. Bij ons krijg je dus altijd een oplossing die bij jou past. Daarom gaan we allereerst met je in gesprek over jouw ambities, zodat we kunnen kijken of een WooCommerce webshop maken hierbij past.

Als een WooCommerce webshop laten maken inderdaad de beste keuze is, gaan we samen aan de slag om jouw webshop te realiseren. Daarbij is vindbaarheid een belangrijk onderdeel. Een WooCommerce webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten trekt meer bezoekers. En meer bezoekers betekent meer verkoop. Daarom zorgen we ervoor dat de producten in jouw webshop en bijbehorende pagina’s goed vindbaar zijn. Tijdens de ontwikkeling van de webshop én daarna. Want ook als jouw webshop opgeleverd is, blijven we die samen met jou optimaliseren. 

Standaard onderdeel van die oplevering is trouwens ook een heldere cursus. Daarna kan je direct zelf aan de slag met het content management systeem (CMS). Ervaren wij dat je extra uitleg of cursussen nodig hebt? Geen probleem. Dat regelen we graag voor je.

Heb jij al een WooCommerce webshop, maar ben je niet tevreden over je digitale partner?

Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige bureau. Misschien herken je het wel: afspraken worden niet nagekomen, ze reageren laat, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en er is altijd wel een of ander probleem. Maar van bureau overstappen is nog veel meer gedoe, toch? Nee hoor!

Als je overstapt naar Accent Interactive, zul je merken dat het alle ‘gedoe’ meer dan de moeite waard is. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen WooCommerce webshops met succes overgenomen. We durven dan ook wel te stellen dat we gespecialiseerd zijn in webshop overname. Vind je het toch te spannend? Geen probleem. Laat ons dan eerst eens een webshop audit doen. We kijken dan hoe de website technisch in elkaar zit en welke kansen wij zien om jouw webshop verder te optimaliseren.

// Klanten geven ons een 9,7 als rapportcijfer

Ervaringen van klanten

We kunnen zelf vertellen dat we een van de beste digitale partners en WordPress en WooCommerce specialisten zijn. Maar waarom zou je ons geloven? Veel interessanter is het hoe klanten onze samenwerking ervaren. Lees je mee?

 • Maartje van der Weegen, mede-eigenaar De Bruidshoek

  Ik vind vooral de persoonlijk aanpak in de samenwerking heel fijn. We kunnen snel schakelen. De lijntjes zijn kort, en het is fijn om precies te weten bij wie je moet zijn. Als we een probleem hebben dan denken ze mee. Van de een op de andere dag heb je al concrete plannen.

Veel gestelde vragen

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn webshop up-to-date blijft?

WordPress is een open source systeem en altijd in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe updates vrijgegeven voor zowel WordPress als de WooCommerce plugin, die inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw website en plugins altijd up-to-date zijn. We updaten je website wekelijks, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. 

Is WooCommerce de beste webshop oplossing voor mij?

Dat hangt ervan af wat je wensen en eisen zijn. We gaan er graag over met je in gesprek. Een groot voordeel is dat we ook met Magento en Adobe Commerce werken. Je kunt er dus op vertrouwen dat je van ons een goed onderbouwd advies krijgt. 

Meer weten?

Onze Awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk