Beoordeeld met een 9.6 9.6
Go-Keto - B2C WooCommerce webshop

Go-Keto - B2C WooCommerce webshop

WooCommerce webshop met maatwerk voor leading Keto platform

Wie kent het niet, het keto dieet? Een koolhydraatarme en vetrijke manier van eten, dat je helpt om effectiever vet te verbranden. 

Go-Keto legt de lat hoog: naast een fraaie eigen lijn keto producten heeft het bedrijf een eigen academie, recepten, ambassadeurs en diverse events. De mensen achter Go-Keto zijn ondernemers met ambities, een flinke dosis lef en een duidelijke missie en visie. Wij houden ervan.

Wij ontwikkelden voor Go-keto een maatwerk WooCommerce webshop. Nog dagelijks ontwikkelen we door aan conversie optimalisatie, verbeteringen aan de user interface en een soepele checkout. Want de digitale wereld staat niet stil, zeker niet als je voorop wilt lopen.

De uitdaging: korte time to market en toch heel compleet

Met een flinke dosis ambitie en een plan van formaat valt het soms niet mee om snel online te gaan: er moeten plannen worden gesmeed; een visuele vormgeving gemaakt; er moeten veel features worden ontwikkeld; en oh ja, alle goede agencies zitten maanden van tevoren vol - zo ook wij.

Preview

De oplossing: een rijke WooCommerce webshop en een gefaseerde, agile aanpak

In samenwerking met het team van Go-Keto ontwikkelde Accent Interactive een basis webshop die in recordtijd online kon: een echte MVP (Minimum Viable Product). Geen zogenaamde 'premium themes' of page builders die de shop traag maken, maar vooral een webshop waarvan de basis goed staat, en waarop we vol vertrouwen samen met Go-Keto door konden ontwikkelen. 

Toen de eerste versie van de shop live stond, startten we met verder ontwikkelen en fine-tunen van de shop. Daarbij ontwikkelden we onderdeel voor onderdeel, die met de hoogste prioriteit het eerst. Met deze aanpak konden er tijdens het project onderdelen wijzigen, bijkomen of afvallen, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback van gebruikers. Zo bleven we flexibel. En dat blijven we nog steeds.

De basis van deze webshop wordt gevormd door WooCommerce. WooCommerce is flexibele en krachtige opensource software, relatief snel te ontwikkelen en bijzonder gebruiksvriendelijk. Het kent geen vendor lock-in en is door ons al vaker succesvol ingezet in zowel eenvoudige als complexe omgevingen.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

Mail met onze chiefnerd joost@accentinteractive.nl, of bel ons op 0172-603130. Chatten kan natuurlijk ook! Ons team staat je graag te woord

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Ontdeknieuwkoop.nl toerisme en recreatie website

Lees meer

Skala.nl Magento 2 webshop

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op