Beoordeeld met een 9.6 9.6
Stores Activiteiten in Magento 2

Stores Activiteiten in Magento 2

Activiteiten: Stores

De online configuratiereferentie heeft veldbeschrijvingen voor elke configuratie-instelling in Magento. Zie Configuratiebereik voor meer informatie over het toepassen van configuratie-instellingen op specifieke winkelweergaven.

General

Bevat basisconfiguratie-instellingen voor de winkel, URL's, thema, valuta, e-mailadressen, winkelcontacten, editor en dashboardrapporten.

Catalog

Catalogusconfiguratie-instellingen bepalen product- en voorraadinstellingen, beheert het genereren van sitemaps en RSS-feeds en specificeert de e-mailsjabloon die wordt gebruikt om producten met vrienden te delen.

Customers

De klantconfiguratie stelt de basisaccount- en aanmeldingsopties van de klant, de nieuwsbriefinstellingen, de verlanglijst en het formaat van automatisch gegenereerde couponcodes vast.
Sales
De verkoopconfiguratie bepaalt de afreken- en belastinginstellingen, betalings- en verzendopties, verkoop-e-mail en pdf-afdrukken en Google API-instellingen.

Services

Configureert Magento API-instellingen, inclusief SOAP en OAuth.

Advanced

Bepaalt de standaard Admin-instellingen, verschillende systeemconfiguratie-instellingen, geavanceerde modulecontroles en ontwikkelaarstools (als de winkel in de ontwikkelaarsmodus draait).