// Handleiding Magento 2

Stores Activiteiten in Magento 2

Activiteiten: Stores

De online configuratiereferentie heeft veldbeschrijvingen voor elke configuratie-instelling in Magento. Zie Configuratiebereik voor meer informatie over het toepassen van configuratie-instellingen op specifieke winkelweergaven.

Screenshot stores configuration admin panel Magento 2

General

Bevat basisconfiguratie-instellingen voor de winkel, URL’s, thema, valuta, e-mailadressen, winkelcontacten, editor en dashboardrapporten.

Catalog

Catalogusconfiguratie-instellingen bepalen product- en voorraadinstellingen, beheert het genereren van sitemaps en RSS-feeds en specificeert de e-mailsjabloon die wordt gebruikt om producten met vrienden te delen.

Customers

De klantconfiguratie stelt de basisaccount- en aanmeldingsopties van de klant, de nieuwsbriefinstellingen, de verlanglijst en het formaat van automatisch gegenereerde couponcodes vast.

Sales

De verkoopconfiguratie bepaalt de afreken- en belastinginstellingen, betalings- en verzendopties, verkoop-e-mail en pdf-afdrukken en Google API-instellingen.

Services

Configureert Magento API-instellingen, inclusief SOAP en OAuth.

Advanced

Bepaalt de standaard Admin-instellingen, verschillende systeemconfiguratie-instellingen, geavanceerde modulecontroles en ontwikkelaarstools (als de winkel in de ontwikkelaarsmodus draait).

Ontdekken hoe jij digitaal kunt groeien?

Onze Solution Specialist Joost staat klaar om te brainstormen over de mogelijkheden. Vertel ons jouw uitdaging.Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs. Bel naar +31 172 603 130 of mail naar info@accentinteractive.nl

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020